« Rukomet
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Ivano Balić ne ide na operaciju

Pomaknuti disk može se liječiti samo terapijom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Nenad Dugi, CROPIX)
Više o

Ivano Balić

,

CO Zagreb

,

ozljeda Balića

Ponajbolji hrvatski rukometaš Ivano Balić ipak zasad neće ići na operaciju, već će se ciljanom intezivnom terapijom pokušati sanirati ozljeda kralježnice, odlučeno je nakon jučerašnjeg Balićeva pregleda u zagrebačkoj bolnici Rebro.

Liječnički konzilij na čelu sa dr. Josipom Paladinom zaključio je kako se Balićevoj kralježnici i pomaknutom disku može pomoći terapijom, pa Balić zasad neće na operativni zahvat. Time je i produžena nada da Balić može pomoći hrvatskoj reprezentaciji na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj u siječnju, a to će ovisiti o novom pregledu nakon terapije koja bi trebala trajati najmanje desetak dana.

Balić zasad ne može niti trčati zbog bolova u kralježnici i spekuliralo se da je operacija neizbježna. Iako iz KBC Rebra nije stigla nikakva dijagnoza Balićeva stanja.

Balić se ovog ljeta vratio iz Pamplone u Hrvatsku, u redove CO Zagreba u čijem je dresu odigrao samo utakmicu Lige prvaka protiv Rhein Loewena prije dva tjedna. U medijima su se pojavile izjave članova uprave CO Zagreba da ih je "Balić prevario i zatajio ozljedu prilikom dolaska u redove hrvatskog prvaka". (hina/metro-portal)

21.10.2008. 09:42:00
Novi komentar
nužno
nužno