« Glazba
objavljeno prije 2 godine
NAJAVE

RNB Confusion slavi rođendan u subotu

Jedan od najdugovječnijih klupskih projekata u Hrvatskoj, RNB Confusion, u subotu 9. travnja u Out Garden (Ilica 16) slavi 19. rođendan na 3 tematska floor-a „Classic“, „Original“ i „Trap“

Bili su posvuda...
Bili su posvuda... (Arhiva)
Više o

R’n’B Confusion

,

rođendan

,

OUT Garden

Bogata povijest iza klupskog brenda RNB Confusion započela je legendarnim partyijima u klubi Gjuro 2, nastavila se u Papayi na Šalati te poslije u klubovima u Piranhi i Mansion na Jarunu. Srijeda je tada u Zagrebu bila najpopularniji dan za izlazak, još dan i danas RNB Confusion drži rekorde posjećenosti u Zagrebu, kada je srijedom izlazilo i preko 2000 mladih kako bi uživali u r&b i hip-hop klupskim ritmovima.

Od 2003 godine kada je sve startalo, na pozornici RNB Confusion partyija nastupali su Edo Maajka, TBF, Connect, Bolesna braća, Divas, Nina Badrić, Elemental, Stoka i Nered, Tram 11, Frenkie, Ivana Kindl pa sve do internacionalnih izvođača poput Montell Jordan, Blackstreet, Onyx i dr. 

Danas, u 2022 g. s istom svježinom i žarom, RNB Confusion puni plesne podije gdje god da se pojavi. Prvi pop up partyiji u Zagrebu na posebno biranim lokacijama postali su potpis RNB Confusion partyija novog doba, a ples na krovovima zagrebačkih nebodera ispopularizirao je upravo ovaj party brend.   

Tako će u subotu 9. travnja u Ilici 16, Out Gardenu, RNB Confusion proslaviti svoj 19. rođendan na tri tematska floor-a gdje će svatko od početka putovanja pa sve do danas pronaći nešto za sebe u sklopu „Classic", „Original" i „Trap" floor-a na kojima će se izmjenjivati izvođači i dj-i koji su obilježili na neki način jednu od era ovog klupskog bisera.  

Ulaznica je još malo preostalo u pretprodaji u sklopu Entrio.hr stoga preporučamo da svoju kupite na vrijeme jer će proslava 19. rođendana uskoro biti rasprodana. 


08.04.2022. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno