« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci

Ritchieu 60 milijuna funti od razvoda s Madonnom

O novcima su se dogovorili, slijedi borba oko djece

Ritchie s glumicom Kelly Reilly na pres konferenciji povodom predprodukcije novoga Ritchijevog filma o Sherocku Holmesu kojeg glumi Robert Downyjem Jr.
Ritchie s glumicom Kelly Reilly na pres konferenciji povodom predprodukcije novoga Ritchijevog filma o Sherocku Holmesu kojeg glumi Robert Downyjem Jr.
Više o

Madonna

,

Guy Ritchie

,

rastaju se Madonna i Guy Ritchie

,

Madonnina rastava

Guy Ritchie, suprug pop-dive Madonne, u brakorazvodnoj će parnici dobiti najmanje 20 milijuna funti u gotovini, a s nekretninama koje će mu ostaviti biti će sveukupno bogatiji za 60 milijuna funti (77 milijuna eura), objavio je u subotu The Sun.

Slavni 40-godišnji filmski redatelj iz Velike Britanije dobit će golemo imanje od 485 hektara u južnoj Engleskoj, a Madonna će mu ostaviti i pub Punch Bowl u Mayfairu u Londonu.

Guy Ritchie, kako procjenjuju financijski stručnjaci, i bez toga je "težak" oko 25 milijuna funti, no sada je, kako tvrdi The Sun, izrazio golemo zadovoljstvo sporazumom koji su postigli odvjetnici dviju strana.

O novcu su se lako dogovorili, a sada slijede pregovori o skrbništvu nad djecom, 12-godišnjoj Lourdes iz Madonine prijašnje veze, zajedničkom sinu 8-godišnjem Roccu i posvojenom 3-godišnjem Davidu.

Madona će tražiti srbništvo nad svom djecom i željela bi s njima živjeti u New Yorku.

Jedan od Madonninih aduta je igranje na kartu Ritchijeve grubosti i emocionalne nezrelosti. Jedan od takvih argumenata je i incident u kojem joj je Ritchie navodno rekao da izgleda kao bakica. Također ga optužuje da joj je rekao kako je vrijeme glume za nju prošlo nakon što je navršila 50.

Madonnini odvjetnici tvrde da su Ritchijevi komentari učinili da se njihova klijentica tijekom braka osjećala bezvrijedno, neprivlačno, neženstveno, nesigurno i izolirano.

Iako su se oko imovine brzo dogovorili i ne izgleda da će njihov razvod sličiti na onaj od McCartneya i Heather Mills gdje je bilo više riječi od novcu nego o djetetu, ipak je iznošenje prljavog veša počelo i tabloidi se ne moraju bojati za svoju budućnost. 

Madonna na svojim koncertima komentira svoj razvod, proziva Richija kao nezrelog, a njega pak brani otac preko novina.

Dakle, bit će još "zanimljivosti"...

18.10.2008. 17:55:31
Novi komentar
nužno
nužno