« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Brad Pitt glumit će u „Odiseji“

Bio je Ahil u Troji, a sada će biti i Odisej

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Brad Pitt

,

Quentin Tarantino

,

George Miller

,

Odiseja

Warner Bros. je nakon „Troje", koja je 2004. godine zaradila gotovo pola milijarde dolara, odlučio napraviti adaptaciju Odiseje, i to u futurističkoj varijanti u svemiru. Glavni aduti filma za sada su redatelj George Miller, Australac koji je stvorio Mad Maxa i Brad Pitt.

Pittov povratak u Trojanski rat, koji Odiseja komentira sa strane putovanja jednog od važnijih likova kući nakon rata i niza peripetija koje su se dogodile i produžile put na 20 godina trebao bi se dogoditi za dvije do tri godine.

Naime, tempo kojim trenutno snima teško da će dozvoliti mogućnost ranijeg izlaska filma, jer upravo se nalazi u Francuskoj na snimanju Tarantinove trash-epopeje iz Drugog svjetskog rata „Inglorious Bastards", a nakon toga ima već tri filma u pripremi.

George Miller je nakon serijala o Mad Maxu neko vrijeme radio ne pretjerano zapažene filmove, da bi se pred desetak godina vratio među velike igrače s „Prašćićem Babeom", prije dvije godine napravio je uspješan crtić „Happy Feet", a trenutno priprema potencijalni superherojski blockbuster „Justice League: Mortal". (metro-portal)

18.10.2008. 07:11:42
Novi komentar
nužno
nužno