« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
WOW!

Riješite se sijede kose na prirodan način

Mnogi će reći da srebro u kosi muškarcima daje dodatnu dozu privlačnosti i šarma, no kako nisu svi George Clooney, evo prirodnog načina za povratak prirodne boje kose

Kako vratiti prirodnu boju kose
Kako vratiti prirodnu boju kose (Shutterstock)
Više o

sijeda kosa

,

kokosovo ulje

,

prirodna boja kose

Sijeda kosa muči mnoge, pogotovo ako su se bijele vlasi počele pojavljivati rano. Naravno, tu su uvijek boje koje mogu riješiti problem, no i dalje je prihvatljivo i normalno vidjeti ženu s očito obojanom kosom, ali s muškarcima je potpuno druga stvar ...

Doduše, mnogi će reći da srebro u kosi muškarcima daje dodatnu dozu privlačnosti i šarma, no kako nisu svi George Clooney, evo načina za povratak prirodne boje kose.

Tajna je u kokosovom ulju, u zadnje vrijeme vrlo popularnom u prehrani zbog bogatstva zdravih masnoća, ugljikohidrata, minerala i vitamina, a upravo će svi ti sastojci imati blagotvorno djelovanje na sijedu kosu.

Recepti za upotrebu kokosovog ulja kao svojevrsnog lijeka za sve probleme s kosom dolaze iz daleke prošlosti, jer je u zemljama gdje se oduvijek koristi bilo upravo poznato kao najbolji način za postizanje zdravlja kose.

Upotreba kokosovog ulja za uklanjanje sijedih vlasi

Zagrijete dvije do tri žlice kokosovog ulja petnaestak sekundi i nježno izmasirajte korijen kose toplim uljem. Ostavite da djeluje desetak minuta, isperite toplom vodom i nakon toga operite kosu blagim šamponom.

Postupak možete ponavljati svakodnevno sve dok vam se ne vrati prirodna boja kose.

07.01.2016. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno