« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
RIBE - 2017.

RIBE - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Ribe za 2017. naglašava važnost ravnoteže između poslovnog i privatnog koju će pripadnici ovoga znaka uspješno postići

Ribe - godišnji horoskop za 2017.
Ribe - godišnji horoskop za 2017. (Metro)
Više o

Ribe

,

horoskop

,

Ribe horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

2017.

,

godišnji horoskop 2017.

Godišnji horoskop za Ribe za 2017. daje vam savjete koji se u najvećem dijelu slažu s onima s početka prošle godine - ravnoteža između obitelji i posla izuzetno je važna za vas i trebate se nastaviti truditi uspostaviti je na način koji će odgovarati svima, a ne samo vama.

To praktično znači da morate malo više vremena posvetiti najdražima, jer se osjećaju zakinuti, dok vi istovremeno mislite da jačim poslovnim angažmanom radite upravo u njihovu korist. Pronaći pravi omjer poslovnog i privatnog pravi je izazov za svakoga, no Ribama je to zbog snažne emotivne povezanosti s oba dijela života stvarno potrebno, stoga - bacite se na posao i pronađite formulu uspjeha.

Problemi na tom polju pokazat će se odmah na početku godine što će vam dati dobre smjernice za postizanje željenog cilja, no bit će lako izgubiti se na tom putu kad u ožujku počne stizati snažniji financijski priljev od vaših aktivnosti.

Ne dozvolite da vas to zavede, jer slijedi kratko nepovoljno razdoblje u kojem ćete se kajati zbog nekih poteza, no zato će zadnja tri mjeseca godine donijeti pravu satisfakciju i mogućnost uživanja u plodovima svog rada s bliskim osobama.

Sve u svemu, jedna od onih godina koja će iznjediriti dovoljan broj zanimljivih događanja da ćete imati o čemu pričati u godinama koje dolaze.

nastavi čitati dolje

POSAO

Pažljiv pristup ove će se godine pokazati kao uvjerljivo najbolji, jer postoji opasnost ponavljanja nekih pogrešaka iz prošlosti koje su vas trebale naučiti lekciju, ali je očito niste baš do kraja shvatili.

Godina će donijeti i jednu vrlo pozitivnu promjenu za vas - napokon ćete pronaći suradnike s kojima možete raditi bez trzavica i razumjeti se dovoljno dobro da se možete kvalitetno nadopunjavati u poslu, a to je ono što ste oduvijek tražili. Eto, jedan od snova će se ispuniti, a na vama je da ga podignete na takvu razinu da vas posao ispunjava duhovno i materijalno.

Koliko god neki tvrdili da duhovnom u poslu mjesta baš i nema, vi ste živi primjer da to nije istina, a ova će godina to još i više pokazati - vaša snažna intuicija obično se upotrebljava u privatne i ljubavne svrhe, vrijeme je da tu finu osjetljivost primjenite i u karijeri koja će u tom slučaju strelovito krenuti prema gore.

Ipak, pripazite na financije i poslovne poteze tijekom kolovoza, jer to je jedini mjesec u ovoj godini kad stvarno možete napraviti pogrešku i ponovno staviti emocije ispred zdravog razuma i financijski izgubiti ... ali, nakon toga dolaze mjeseci ispravnih odluka, pa će kraj godine ipak biti ugodan i financijski isplativ.

LJUBAV

Ljubav je ove godine puno bolje aspektirana od posla, pa će tako emotivne Ribe biti zadovoljnije i sretnije u postojećim vezama ili braku, dok će slobodne Ribe u potrazi za osobom svog života napokon uspjeti napraviti zadnji korak i osvojiti nekoga do koga im je jako stalo.

Upravo iz tog razloga godinu na privatnom planu trebate iskoristiti za uživanje u društvu obitelji i voljene osobe kako biste popravili sve one pukotine koje su se pojavile u vašoj vezi, bez obzira na to leži li krivnja na vama ili partneru - u oba slučaja patite vi, tako da je najbolja taktika otvoreno izražavanje emocija bez zadnjih misli, što kod Riba nije uvijek slučaj.

Ne, nije se cijeli svijet urotio protiv vas niti partner ima neke skrivene namjere, jednostavno se radi o nedovoljno kvalitetnoj komunikaciji što vama ne bi trebalo zadavati neke prevelike probleme.

Najbolje aspektirani mjeseci za ljubav su lipanj i rujan, pa ljeto provedite u opuštanju između ta dva mjeseca ljubavne idile.

ZDRAVLJE

Dinamična godina bit će zahtjevna, no za divno čudo vi s time nećete imati problema - kondicija vam je u toliko dobrom stanju da biste mogli podnijeti i dvostruko veće napore. Stres ćete učinkovito smanjiti ako prestanete brinuti o sitnicama, a kad god se nećete osjećati dobro - tu je srećom glazba koja je za vas prava terapija.

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:36:31
Novi komentar
nužno
nužno