« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
DJEVICA - 2017

DJEVICA - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Djevicu za 2017. opisuje godinu u kojoj će Djevice napokon dobiti zaslužena priznanja, kako privatna, tako i poslovna

Djevica - godišnji horoskop za 2017.
Djevica - godišnji horoskop za 2017. (Metro)
Više o

horoskop

,

Djevica horoskop

,

godišnji horoskop

,

Djevica

,

horoskop godišnji

,

2017.

,

godišnji horoskop 2017.

Godišnji horoskop za Djevicu za 2017. zvuči kao neka bajka koju su vam pričali kad ste bili mali - godina puna prilika u svim aspektima života, uklanjaju se prepreke koje su se činile nepremostivima i slično ... no, i vi ste zaslužili jednu takvu godinu!

Vrijeme da, sportskim rječnikom rečeno, preuzmete kormilo i igru prilagodite sebi, a ne da igrate cijeli život po tuđim pravilim koja vam rijetko u potpunosti odgovaraju. Za to je potrebno puno energije i upornosti, a kako vama ne nedostaje niti jednoga niti drugoga, iskoristite godinu prosperiteta na najbolji mogući način.

Za to će biti potrebno povući sve što vam u ovoj godini šalju Mars i moćni Jupiter koji će vas obilato opskrbljivati energijom i dobrom srećom, a na vama je da iskoristite i sva poznanstva i veze koje ste stekli tijekom godina kako biste to pretvorili u uspjeh koji se može kapitalizirati.

Želja i trud nikada nisu bili sporni kod Djevica, no rijetko su dolazile u priliku da se to jasno i vidi od strane onih koji odlučuju o nagradama, a ove će godine svjetla reflektora biti uperena u vas, pa ih usmjerite onako kako vi želite i - uživajte u plodovima svoga rada.

nastavi čitati dolje

POSAO

Promjene su nužne, to dobro znate, no kako ih provesti? Vaše su sposobnosti puno veće nego što vam se čini, a iako ste organizirani gotovo do bola, i tu se može dosta napraviti - mala promjena prioriteta učinit će prava čuda za vaše napore da napokon dođete do statusa koji svojim znanjem i trudom zaslužujete.

No, unatoč svim pozitivnim aspektima, na prave pomake trebat će pričekati sve do rujna, zato prvi dio godine provedite u analizi svojih nedostataka i popunjavanju rupa u znanju i vještinama koje vam trebaju kako biste realizirali svoj puni potencijal .

Nemojte se obazirati na zle jezike koji će nedvojbeno pokušati napraviti sve kako bi vas spriječili u vašim nastojanjima, a jedina obrana od njih je - raditi svoj posao na najbolji mogući način i neće vam moći ništa. Ipak, bit će u stanju barem malo zakomplicirati vaše odnose s nadređenima, naročito u travnju i srpnju, ali ništa što vi ne biste mogli uspješno zaustaviti.

I dalje je analitičnost vaše najjače oružje i jednostavno ga morate koristiti cijele godine, jer samo ćete na taj način uspješno savladati sve prepreke koje će poslovni odnosi ove godine staviti pred vas. Sam kraj godine pokazat će se izuzetno povoljnim, stoga ne inzistirajte na uspjehu tijekom jeseni, pričekajte prosinac i završite godinu u velikom stilu.

LJUBAV

Sentimentalna razmišljanja obilježit će ovu godinu Djevicama kao rijetko koju do sada, jer neke stvari iz prošlosti stalno će vam se pojavljivati pred očima i u mislima, a bome i uživo tijekom studenoga, tako da će vam ponekad trebati stvarno puno energije kako biste sve održali pod kontrolom.

Ovo se posebno odnosi na Djevice koje se bliže četrdesetima, jer će ih preplaviti neke želje prilično neuobičajene za ovaj znak koje bi mogle ugroziti trenutno stanje i vezu, pa je nužno sjesti i analizirati situaciju - prvo sami, naravno, a po potrebi i s partnerom kako ne biste napravili nešto što ćete gorko požaliti.

Snažan utjecaj Marsa na ovo područje života povremeno će osnažiti i priljevi energija Urana i Venere, čineći vaš ljubavni život prilično kompliciranim tijekom cijele godine, bez obzira na to jeste li u vezi ili sami.

Djevice koje još uvijek traže partnera trebat će utrošiti priličnu količinu vremena na razmišljanje koja je od mogućnosti na stolu najbolja za njih i odluka ni u kom slučaju ne smije biti ishitrena.

ZDRAVLJE

Uobičajeno visoka razina energije za vaš znak ostavit će vas na cjedilu na samom početku godine što je kritičan period za zdravlje - ukoliko se uspijete odhrvati svim problemima koji vas očekuju u vidu stalnih prehlada i manjih ozljeda i dočekati srpanj koliko-toliko zdravi, uspješno ćete povratiti energiju i oporaviti se za furiozniji završetak godine.

Aspekti za ovu godinu govore da je najbolje izbjegavati užarene rasprave i kontroverze jer će na njih vaša probava odgovoriti na način koji vam se neće svidjeti, stoga, posebnu pažnju posvetite psihičkom zdravlju.

 

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

30.12.2016. 00:33:53
Novi komentar
nužno
nužno