« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina
NOVOSTI

Renault Captur Helly Hansen

Renault Captur ograničene serije Helly Hansen - opremljen je sustavom Extended Grip za bolje prianjanje u svim uvjetima

Ograničena serija Captura
Ograničena serija Captura (Automania)
Više o

Renault Captur

,

Helly Hansen

Renault se udružio s markom sportske odjeće za aktivnosti na otvorenom Helly Hansen kako bi na tržište stavio prvi Renault Captur opremljen sustavom Extended Grip za bolje prianjanje u svim uvjetima.

Ekskluzivno, Captur u ograničenoj seriji Helly Hansen može se naručiti u dvjema bojama: jarkoj crvenoj, prisutnoj i u kabini, s crnim ili krem krovom. Zaštite prednjih i stražnjih odbojnika te sjajni crni 17'' naplatci upotpunjuju pustolovni izgled malog crossovera. Renault Captur Helly Hansen serijski je opremljen tabletom R-Link s dodirnim ekranom i mnogim drugim tehnologijama koje povećavaju udobnost u vožnji, a uz doplatu su dostupne i kožne presvlake.

U ponudi sa svim Capturovim motorima, ograničena serija Captur Helly Hansen već se prodaje u Hrvatskoj. Paleta prvoga Renaultova gradskog crossovera, Captura, proširena je novom inačicom Helly Hansen u ograničenoj seriji.

Razvijena je u suradnji sa slavnom norveškom markom sportske odjeće za aktivnosti na otvorenom osnovanom 1877. Pustolovni izgled modela dodatno naglašuju jarka crvena boja, jedinstvena u Capturovoj paleti, sive zaštite prednjih i stražnjih odbojnika i sjajni crni 17-inčni naplatci. Kratica HH na blatobranima podsjeća na partnerstvo s markom Helly Hansen. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

17.06.2014. 17:49:25
Novi komentar
nužno
nužno