« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Red Venture Tour - Tús Nua kreću na europsku turneju

singlom "Ride" Tús Nua su najavile drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine

Red Venture Tour
Red Venture Tour (Arhiva)
Više o

Tús Nua

,

Red Venture Tour

Uoči objave novog studijskog materijala, sjajne Tús Nua najavile su europsku turneju pod nazivom Red Venture Tour na koju kreću u studenom ove godine. 

Turneju otvaraju koncertom u zagrebačkom Attacku 11. studenog, nakon čega putuju za Novi Sad, gdje će 12. studenog nastupati u klubu CK13.

U mađarskom Kecskemetu svirat će 13. studenog u klubu Kilele, dan kasnije su u češkom Brnu gdje će ih publika moći pogledati u klubu Kabinet Muz, a 15. studenog su u Bratislavi gdje će svirati u Christianiji.

Pragu će u klubu Underdogs svirati 16. studenog, dok će dva dana kasnije nastupiti u poljskom Wroclawu u D.K. Luksus. Dodatne datume europske turneje tek će najaviti.

Podsjetimo, singlom "Ride" Tús Nua su najavile drugi studijski album, koji bi svjetlo dana trebao ugledati sljedeće godine.

Singl prati i spot sniman pod redateljskom palicom Renate Lučić u suradnji s Filipom Filkovićem Philatzom, a produkciju potpisuje More-Magnets. Album "Horizons" Tús Nua su objavile 2017. godine te su dobile kritike hvale od publike i struke.

Među pjesmama objavljenima na albumu našla se i "Fight!" koja je na najpoznatijem američkom alternativnom radiju KEXP bila pjesma dana. Cure su svirale i kao support bendu God Is An Astronaut.

31.10.2019. 11:31:00
Novi komentar
nužno
nužno