« Ekosfera
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Razmjena vještina i održiva moda

Razmjena vještina poziva vas da se pridružite open space događanju gdje svatko može sudjelovati i dati svoj doprinos kroz sudjelovanje u aktivnostima ili kreiranju vlastitih

Dođite i naučite razne vještine
Dođite i naučite razne vještine (Udruga O.A.ZA)
Više o

radionice

,

volonteri

,

razmjena vještina

,

održiva moda

,

udruga O.A.ZA

U petak 27.10. u Frankopanskoj 1, od 18-21h volonteri iz više europskih zemalja organiziraju događanje posvećeno slobodnoj razmjeni vještina i održivoj modi. To će biti jedinstvena prilika za učenje od drugih i dijeljenje vještina ili iskustava.

Prateći najnovije modne trendove, nove tehnologije i više mogućnosti izbora nego ikad, konstantno kupujemo nove komade odjeće što vodi povećanju količine otpada na odlagalištima i naše ovisnosti o tehnologiji. Razmjena vještina poziva vas da se pridružite open space događanju gdje svatko može sudjelovati i dati svoj doprinos kroz sudjelovanje u aktivnostima ili kreiranju vlastitih. Bilo da se radi o učenju nekog plesa, jezika, popravljanju bicikla ili diskusiji na vašu omiljenu temu, vaš doprinos je dobrodošao.

Na programu je niz radionica i rasprava na teme aktivnog građanstva, grafičke facilitacije i redizajniranja odjeće. Imate li vještinu ili iskustvo za podijeliti? Dođite i priključite nam se! Na programu je i razmjena odjeće pa ponesite svoju staru odjeću i zamijenite ju za nešto novo.

Sudjelovanje je besplatno i možete sudjelovati u cijelom programu ili samo navratiti, razmijeniti odjeću i vidjeti što se zbiva. Naučite nešto novo!

Ovo događanje dio je projekta Sustanable Challenge: RE boot udruge O.A.ZA. kojeg financira Agencija za mobilnost i programe EU kroz Erazmus EVS program. Jedanaest volontera stiglo je iz Makedonije, Ujedinjenog Kraljevstva, Portugala, Italije, Grčke i Češke. Cilj im je da nas ohrabre i inspiriraju za pokretanje održivih akcija.  

20.10.2017. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno