« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci
PREPORUKE

Radionice Divine Energy Parka

Pomoću ovog programa razvija se unutarnja snaga i stabilnost, intuicija, bolja sposobnost donošenja odluka te bolji odnos prema sebi, drugima i svijetu

Dođite u Tribunj i Split na radionice
Dođite u Tribunj i Split na radionice (Divine Energy Park)
Više o

tečajevi

,

predavanja

,

Park Božanske Energije

,

Divine Energy Park

Osnovni tečaj "PROGRAM BOŽANSKOG ZDRAVLJA"

Naše zdravlje ovisi o skladnom funkcioniranju tijela, uma i duha i harmoničnom kovitlanju unutarnje energije. Statistike pokazuju kako 20% zdravlja ovisi o genima, 20% o okolini, 10% o ljekovitim pripravcima, a 50% o načinu života, iz čega je jasno vidljivo da vlastitim životnim navikama najviše utječemo na zdravlje organizma.

Priroda nam je dala neiscrpne izvore energije koji nam stoje na raspolaganju. Program Božanskog Zdravlja podučava kako se napuniti energijom zraka, sunca, vode i hrane te putem meditacije i ostalih tehnika spoznati beskonačno polje vlastitog potencijala.

Ovaj drevan sustav po 2,000 godina staroj tradiciji raja gurua podučava vježbe samorazvoja svijesti pomoću kojih se tijelo i um oslobađaju duboko ukorijenjenih stresova i toksina, obnavlja se tijelo i aktivira naš puni mentalni potencijal. Pomoću ovog programa razvija se unutarnja snaga i stabilnost, intuicija, bolja sposobnost donošenja odluka te bolji odnos prema sebi, drugima i svijetu.

Program tečaja uključuje:
- Meditaciju na zvuk
- Kozmičko punjenje i omkara (vježbe energiziranja)
- Božanske tehnike disanja
- Fizičke vježbe (za koherenciju tijela i duha)
- predavanja o Božanskim tehnikama razvoja svijesti, kako steći zdravlje, drevnoj medicini (praktična upotreba), prehrani...

Više na LINKU..

„Ljudi su danas, zbog ubrzanog i stresnog načina života, stekli naviku nepotpunog disanja te koriste samo 30-40% kapaciteta svojih pluća. Nepotpunim disanjem ne dolazi do optimalne razmjene plinova (unos kisika i izbacivanje ugljičnog dioksida) koja je od esencijalne važnosti za zdravlje organizma pa se javlja umor, depresija, napetost i bolesti. Sve stanice tijela dišu- udišu kisik i izdišu ugljični dioksid. Ukoliko, zbog nedovoljne opskrbe kisikom, stanica ne može "udahnuti" kisik, ona se guši i odumire. Kisik kao molekula ujedno na sebe veže pranu- kozmičku energiju.

Prana je gorivo za mozak, živčani i endokrini sustav. Prana je ta koja pokreće impulse u mozgu i živčanom sustavu, gorivo za mentalne funkcije i izražavanje kreativnosti. Mozak je kompleksan organ kojemu je potrebno 3 puta više kisika nego ostalim organima. Ukoliko ne dobije dovoljnu količinu kisika, on ga crpi iz ostalih organa. Neispravnim i nepotpunim disanjem dolazi do preranog starenja, slabljenja mentalnih funkcija, loše koncentracije, umora, bolesti i ostalog. Stoga je jako važno naučiti ispravno koristiti dišni sustav kako bi opskrba tijela kisikom bila što veća. Ovo ćemo postići redovitim izvođenjem drevnih tehnika disanja."

Swami Urgaya

Ceremonija za uspjeh, bogatstvo i prosperitet „MAHALAKSMI PUJA"

Mahalakshmi je boginja koja daje odnos pun ljubavi, fizičko i emocionalno zdravlje, mentalno bogatstvo i duhovnu mudrost. Dobivanjem ovakvog blagoslova riješit ćete svoje financijske i psihičke probleme te dobiti zaštitu i mir u obitelji. Shri Shivakumar Swamiji Nasimath je ovo drevno znanje prenio i naučio Swamija Urgayu. Na ceremoniju donosti cvijeće, voće, mlijeko, nešto slatko i dobrovoljni prilog.

DODATNO: Radionice Kundalini joge "KOBRIN DAH" (za sve koji su prošli osnovni tečaj)
Kobrin dah je prakticiran u najtajnijim krugovima Siddha jogija i smatra se krunom kundalini joge. Jedan udah Kobrinog daha je kao 14 mjeseci duhovne prakse. Ova tehnika produbljuje čovjekovu percepciju, daje mu zdravlje i intuiciju.

Prijavite se na radionice, pozovite zainteresirane i prijatelje, dođite u uživajte u druženju!

Više informacija možete saznati u Parku Božanske Energije:

mobitel 091 161 7540 ili 091 2545 339;

e-mail: info@divineenergypark.org;

www.divineenergypark.org

https://www.facebook.com/events/637295092966235/

02.07.2013. 14:10:00
Novi komentar
nužno
nužno