« Kazalište
objavljeno prije 7 mjeseci i 19 dana
AKC ATTACK

Radionica iz programa Mala kulturna scena

Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 8 – 12. godina. Voditeljice radionice su članice kazališta sjena Tripstih

Radionica za male glumce
Radionica za male glumce (Arhiva)
Više o

dramska radionica

,

AKC Attack

Autonomni kulturni centar - Attack poziva vas na prijavu za dramsku radionicu u sklopu ciklusa Mala kulturna scena za djecu. Radionica će se održati u subotu 16.09.2023. u 12.00 u prostorima MO Dugave, Ulica Sv. Mateja 93.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu prijavu ispunjavanjem upitnika na poveznici: https://bit.ly/3rehrU2 , zaključno s 14.09.2023.u 16.00. Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 8 - 12. godina. Voditeljice radionice su članice kazališta sjena Tripstih.

Radionica kroz dramske igre potiče maštu i kreativnost. Kroz dramske igre koriste se pokreti, zvukovi i riječi. Stvara se zajednička priča, radi na osnaživanju izraza. Djeca se upoznaju međusobno, upoznaju svoje različitosti i snage. Kroz igre bude glumca u sebi, pa se radionica završava kratkim dramskim etidama na zamišljenoj pozornici.

Trajanje radionice: 90 min

Voditeljice radionice su osnivačice Kazališta sjena Tripstih koje iza sebe imaju dugogodišnji kazališno- kreativni pedagoški rad.

Iz kazališta sjena Ikako-Nikako, u listopadu 2013, godine, nastala je kazališna skupina Trpistih. Tripstih čine: Ives Buljan Gladović (Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene), Petra Bokić ( Ikako-Nikako, Skaska, Zvuk sjene).

Tripstih se bavi istraživanjem svjetla i sjene kroz: grafoskopske projekcije, kazalište sjena za djecu i odrasle, radionice. Kazalište Tripstih iza sebe ima niz projekata, neki od njih su likovno oblikovanje i scenografija za monooperu u režiji Marija Kovača „Ljuski glas", radionice kazališta sjena za odgojitelje i dramske pedagoge, Laboratorij zabave, scenografija i likovno oblikovanje za antički festival Burnumske ide u Ivoševcima.

13.09.2023. 10:30:00
Novi komentar
nužno
nužno