« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
ČASTAN OSTANAK

Radimir Čačić najavio da se ne povlači iz politike

VIDEO - Prihvaćam kaznenu odgovornost, ona će biti onakava kakva jest i u politici ostajem do eventualnog zatvora, rekao je Čačić

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/Cropix/Infopunkt)
Više o

HNS

,

Radimir Čačić

,

prometna nesreća

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić danas je u službenim prostorijama stranke održao konferenciju za novinare, prvu nakon tragične prometne nesreće u Mađarskoj gdje je dvoje ljudi izgubilo život.

Čačić je izjavio kako je za vrstu posla koji obavlja osnovno pitanje časti, a on smatra kako se o nju nije ogriješio. Naglasio je kako je odmah prihvatio odgovornost za nesreću te kraj toga stoji i danas.

"Kaznena odgovornost bit će onakava kakva jest", rekao je Čačić i dodao da od institucija očekuje da obave svoj posao. Naglasio je da za svoju odluku ima punu podršku stranke, birača i kolega iz političkog života.

Predsjednik HNS-a rekao je da se ne povlači iz politike i da ostaje obnašati sve svoje političke funkcije, zahvalio se novinarima za korektno praćenje i izvještavanje medija o njegovom slučaju te je još jednom iskazao žaljenje za ono što se dogodilo. (Infopunkt/metro-portal)

05.02.2010. 13:19:50
Novi komentar
nužno
nužno