« Glazba
objavljeno prije 2 mjeseca i 19 dana
NAJAVE

Punk-cabaret na kazališnim daskama ZKM-a

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kn

Ovo će biti spektakl
Ovo će biti spektakl (Arhiva)
Više o

Punk-cabaret

,

Stanislav Kovačić

Nakon što je u svibnju 2019. predstavio svoj album 'Punk Cabaret', umjetnik Stanislav Kovačić svoju glazbenu priču će predstaviti i u formi prave punk cabaret kazališne predstave 20. siječnja, uživo u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Redateljsku odgovornost preuzima Mario Kovač, a Stanislavu Kovačiću - Stanku na pozornici će se pridružiti niz glumica i glumaca koji će u pratnji izvrsnog benda uživo predstaviti unikatan "Punk Cabaret" album!

Podsjećamo, riječ je o studijskom izdanju koje na jednom mjestu okuplja deset žanrovski raznolikih pjesama koje je otpjevalo više od 30 priznatih hrvatskih i regionalnih glumaca i glazbenika, a kao vodeći singlovi do sada su predstavljene pjesme "Ferma Dobre" (otpjevali: Marijan Ban, Jelena Miholjević, Tara Thaller) i "Je l' se tebi sviđa" (otpjevali: Rene Bitorajac, Jan Kerekeš, Judita Franković, Tomfa).

Album „Punk Cabaret" po svojoj objavi je ostvario vrlo pozitivne osvrte cijenjenih domaćih glazbenih kritičara, a izdanje se našlo i u odabiru nekolicine godišnjih pregleda ponajboljih domaćih albuma u 2019. Ovo će biti iznimna prilika čuti kako "Punk Cabaret" zvuči uživo, i to u svom prirodnom cabaret okruženju - na kazališnim daskama uz niz izvrsnih gostujućih glumačkih i glazbenih imena te naravno - glavnog kreatora čitave priče, Stanislava Kovačića.

Ulaznice za ovu kazališno-koncertnu priču bit će dostupne u prodaji u zagrebačkoj glazbenoj knjižari Rockmark (Berislavićeva 13), po cijeni od 80 kn.

Album „Punk Cabaret" dostupan je za slušanje putem digitalnih glazbenih platformi - Deezer & Google Play.


Facebook event

 

18.01.2020. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno