« Film
objavljeno prije 7 godina
DOĐITE

Prvi Twin Peaks kviz by HBO & KOZa

U nedjelju, 21. svibnja, s početkom u 19 sati u klubu Metropolis održat će se ovaj poseban kviz, koji vam može poslužiti kao idealna prilika da ponovite gradivo prije premijere serije na HBO-u samo dan kasnije

Specijalni Twin Peaks pub kviz
Specijalni Twin Peaks pub kviz (Arhiva)
Više o

HBO

,

Twin Peaks

,

kviz KOZa

27 godina nakon što je svijet prvi put čuo za Lauru Palmer, na veliku se scenu vraća Twin Peaks, kultna serija autora Davida Lyncha i Marka Frosta. Ovaj veliki događaj za sve nostalgične fanove serije koja je potaknula svojevrsnu revoluciju TV svijeta, uz pomoć našeg vjernog partnera HBO-a, odlučili smo proslaviti jednim specijalnim Twin Peaks pub kvizom!

nedjelju, 21. svibnja, s početkom u 19 sati u klubu Metropolis (Avenija Dubrovnik 10) održat ćemo ovaj poseban kviz, koji vam može poslužiti kao idealna prilika da ponovite gradivo prije premijere serije na HBO-u samo dan kasnije.

Kviz će voditi stand-up komičar i ovisnik o TV-u Goran Vugrinec Goc, a zahvaljujući HBO-u i brojnim drugim sponzorima, najveći poznavatelji serije kući će poći bogato nagrađeni, kako bi u novim majicama, napunjenih želuca i s novom HBO pretplatom, bezbrižno i uzbuđeno mogli dočekati premijeru Twin Peaksa već idući dan!

Svaka ekipa može imati od dva do četiri člana, a sudjelovanje u Twin Peaks kvizu naplaćuje se 20 kuna po članu ekipe. Molimo vas da svoje ekipe prijavite ovom kratkom prijavnicom što je prije moguće kako bismo vam mogli rezervirati stolove. Za sve dodatne informacije stojimo 0-24 na raspolaganju putem našeg mejla koza@fak.hr ili Facebook stranice.

Vidimo se u nedjelju na prvom Twin Peaks pub kvizu na ovim prostorima!

13.05.2017. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno