« Život
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Prvi spoj - gdje NE smijete otići

Prvi spoj neće biti uspješan ne samo ako zabrljate i počnete pričati gluposti, napijete se ili ispadnete mutavi - prvo morate paziti na lokaciju i vrijeme

Dobro pripazite gdje će i kada biti prvi spoj
Dobro pripazite gdje će i kada biti prvi spoj (Arhiva)
Više o

prvi spoj

,

savjeti

,

najbolji prvi spoj

Prvi spoj uvijek je lagano traumatičan, bez obzira na to koliko ste ga puta iskusili s različitim partnerima. No, možda stalno ponavljate istu pogrešku koja vas onemogućava da se napokon skrasite s nekim - idete na kriva mjesta u krivo vrijeme.

"Lokacija je ključ. Bez pivnica i kafića", rekla je Louanne Ward koja se bavi spajanjem parova, čime je zaradila pravo bogatstvo, za Mail Online.

"Ako dođete do drugog spoja nakon što ste prvi put bili na kavi - jedan ste od milijun, jer to se najčešće ne događa. Moja politika je strogo bez kafića, osim ako prije niste učinili nešto poput šetnje na plaži. Treba vremena da se povežete s drugom osobom", rekla je Ward.

Također je važno koji ste dan odabrali za spoj. Večeri petkom, subotom i nedjeljom treba izbjegavati jer su preglasne i postoji pritisak za "nešto" poslije.

Najbolji dani su od ponedjeljka do četvrtka, objašnjava, a prati ih vrijeme za ručak u subotu i nedjelju.

A savršeni prvi spoj? "Koktel spojevi su savršeni jer možete zajedno odabrati što želite i postoji puno interakcije kada odabirete koktel. Također naručujete i hranu koju ćete dijeliti što je vrlo važno", tvrdi Ward.

Druga osnovna pravila za spojeve su: muškarci ne bi smjeli nositi više parfema od žena, pojavite se na vrijeme...

Stoga, ako imate cijeli niz prvih spojeva, a tek par drugih ili trećih ... vrijeme je da poslušate ove savjete.

28.10.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno