« Glazba
objavljeno prije 14 godina
SLAVONSKI BROD

Prvi Brodski Rock Kamp

Festival će ugostiti velik broj bendova iz šire regije, između ostalih nastupit će Električni Orgazam i Atomsko Sklonište

brodski rock kamp
brodski rock kamp (Brodski Rock Kamp)
Više o

Atomsko sklonište

,

Slavonski Brod

,

Srđan Dedić

,

najbolji gradovi za život

,

studij diplomacije

 „SB ARTerija" je naziv dvodnevnog  glazbenog rock događaja u organizaciji Brodske Mreže Mladih, smještenog na pješčanoj plaži sportsko - rekreacijskog centa Poloj, u Slavonskom Brodu na obalama rijeke Save. Ujedno je izvrsna prilika da se iskoriste brojni turistički, gospodarski i zabavni potencijali ovog dijela Hrvatske.

Pored vrhunskih glazbenika čija kvaliteta garantira sjajan provod, posjetiteljima Brodskog Rock Kampa (BRK) ponudit će se mogućnost kreativnog i opuštenog odmora kroz besplatan kamp, a večernji su sati rezervirani za nezaboravni rock događaj.

Osvojite 3x2 ulaznice na Metro portalu!

Program i line up festivala:

Petak 18. lipnja:

We Come One (Hrv)
Prorock (Hrv)
Santos Brothers (Srb)
Not N Vun (Slo)
Venus (BiH)
Problem Child (Hrv)
Atomsko Sklonište (Hrv)
Atlantida(Srb)
Sabattka (BiH)
Opća Opasnost (Hrv)
Električni orgazam (Srb)

Subota - 19. lipnja:

Fruštuk (Hrv)
Vrane (Hrv)
Emina Arapović (Hrv)
Hard Time (Hrv)
Stage (Hrv)
Dust n Bones (Hun)
Piloti (Srb)
Alisa (Srb)
Iron Median (Slo)
Band X (Srb)
Zoran Mišić (Hrv)

Organizatori se nadaju da će prvim BRK-om uspjeti vratiti tradiciju održavanja brodskih rock maratona koji su se održavali pred kraj osamdesetih godina prošlog stoljeća.

„Želimo pokazati da smo sposobni napraviti festival na koji ćemo svi zajedno biti ponosni i koji će svojim slijedećim izdanjima pokazati koliko je važan za ovu sredinu", poručuju organizatori.

Na samom mjestu održavanja rock koncerata organiziran je i besplatan kamp. Svi koji će kupiti paket ulaznica za 2 dana trebaju se prijaviti organizatoru za boravak u neposrednoj blizini svih festivalskih događanja. U kampu će biti osigurana kompletna higijenska infrastruktura.

Važne napomene organizatora:

- boravak u Kampu moguć je isključivo sa paket ulaznicom za oba dana, i pravovremenom prijavom. Organizator ne osigurava mjesto u kampu vlasniku paket ulaznice koji se nije prijavio ukoliko je kapacitet kampa popunjen.

- svaki posjetitelj mora se osobno prijaviti za boravak u kampu

- po zaprimljenoj prijavi svatko će osobno dobiti, na e-mail adresu navedenu u prijavi potvrdu rezervacije

- svaki posjetitelj dužan je potvrdu isprintati i donijeti je na ulaz te pokazati ovlaštenoj osobi festivala prilikom prijave ulaska u kamp

- prilikom prijave ulaska u kamp posjetitelj je dužan predočiti: festivalsku paket ulaznicu, potvrdu rezervacije te identifikacijski dokument (osobna iskaznica ili putovnica) 

- kamp se otvara u četvrtak 17.06. u 13:00 sati

- kamp se zatvara u nedjelju 20.06. u 12:00 sati

- organizator ne odgovara za ukradene ili izgubljene stvari u kampu

- zabranjeno je paljenje vatre i priprema hrane na otvorenom plamenu

- svi posjetitelji kampa biti će pregledani na ulazu od strane ovlaštene redarske službe

Dozvoljeno je unošenje hrane i pića, isključivo u plastičnoj ambalaži. „Molimo da počistite za sobom i pomognete nam", napominju organizatori.

10.06.2010. 18:02:50
Novi komentar
nužno
nužno