« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina
MATERIJLNA ŠTETA

Provalio u kuću Zlatka Tomčića i uzeo tlakomjer

Vrijednost tlakomjera procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, ali je kasnije pronađen u dvorištu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Goran Mehkek/Cropix)
Više o

provala

,

tlakomjer

,

Zlatko Tomčić

Nepoznati je lopov tijekom prošle noći provalio u obiteljsku kuću bivšeg predsjednika Hrvatskog sabora Zlatka Tomčića na području zagrebačkog Maksimira, odakle je ukrao samo tlakomjer, ali je i njega odbacio u dvorištu, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Marina Mandić iz Odjela za odnose s javnošću PU zagrebačke izvijestila je da je policiji jutros oko 8 sati prijavljena provala u obiteljsku kuću 65-godišnjaka u naselju Čret, a na upit je li riječ o kući u kojoj s obitelji živi bivši predsjednik Sabora Tomčić, odgovorila je potvrdno.

Mandić je kazala da se provala vjerojatno dogodila noćas oko 3,30 sati, kada je nepoznati počinitelj obio vrata od balkona i provalio u kuću u kojoj su tada spavali vlasnik, njegova supruga i kći.

Policijskim je očevidom utvrđeno da je provalnik iz kuće ukrao samo jednu torbu s tlakomjerom, koji je potom odbacio u dvorištu kada je, pretpostavljaju u policiji, otvorio torbu i vidio da u njoj nema veće vrijednosti.

Vrijednost tlakomjera procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, ali budući da je pronađen, počinjena šteta odnosi se samo na obijena balkonska vrata.

Zlatko Tomčić, bivši čelnik HSS-a, obnašao je dužnost predsjednika Sabora u mandatu od 2000. do 2003. (hina/metro-portal)

05.04.2010. 15:22:59
Novi komentar
nužno
nužno