« Zdravlje
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
SAZNAJEMO

Proslava 10. godina Optical Expressa

Optical Express proslavio je 10. rođendan, a osobno su im došle čestitati brojne osobe iz javnog i društvenog života te zadovoljni pacijenti i suradnici

Optical Express proslavio 10 godina rada
Optical Express proslavio 10 godina rada (Arhiva)
Više o

Optical Express

,

laserska korekcija vida

Proslavu 10. rođendana centra došle su podržati i mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske, koje su se također podvrgnule laserskoj korekciji vida. Tako su osobno došle čestitati Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Kristina Bradač, Mirela Forić Srna, Mila Elegović, Mirna Zidarić, Andrea Andrassy,  Ivana Mišerić.

Uz dame glavne zvijezde samog druženja bili su i neki od vodećih hrvatskih oftalmologa: dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić koji su, unatoč slavljeničkom raspoloženju, okupljenima nudili svoje neprocjenjivo iskustvo, znanje, ali i savjet što je najbolje za njihove oči.

Optical Express profilirao se kao jedna od vodećih kuća za lasersku korekciju vida u kojem zahvate obavljaju vrhunski hrvatski oftalmolozi.

Zahvati laserske korekcije vida obavljaju se već 35 godina, a do danas su toliko napredovali da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom. Nekad svojevrsna tabu-tema o kojoj se govorilo s određenim strahom i za koju se smatralo da pripada budućim vremenima danas je potpuno uobičajeno i često rješenje za sve koji se zauvijek žele riješiti naočala i kontaktnih leća. Mjesto na kojem ćete naći najbolje za svoje oči je Optical Express centar koji je u svojem dugogodišnjem i iznimno uspješnom i predanom radu vid korigirao tisućama zadovoljnih pacijenata. Stručni tim Optical Expressa polazi od jednostavne teze da je laserska korekcija vida zahvat koji mijenja život nabolje, u što su se uvjerili svi oni koji su se nakon dugogodišnjeg nošenja naočala i leća odlučili na ovaj način riješiti dioptrije.

Optical Express ove godine slavi jubilarni deseti rođendan, a tijekom 10 godina postojanja kroz centar je prošao velik broj ljudi koji danas zadovoljno hodaju gradom, s ljepšim pogledom na svijet. U Optical Expressu vid se može korigirati suvremenim laserima posljednje generacije i, što je najvažnije, pacijenti brigu o svojim očima mogu prepustiti u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa. Laserom se potpuno bezbolno može korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost.

Osnovan 2005. godine, kao dio VisuMeda, centar u Zagrebu među prvima je počeo obavljati zahvate laserskog skidanja dioptrije. Danas se Optical Express Centar jedini u ovom dijelu Europe koristi CustomVue tehnologijom za korekciju vida, te je prvi počeo koristiti IntraLase tehnologiju za izradu poklopca (femtosekundni laser).  Zajedno, ova dva lasera čine platformu koju je, zbog iznimne preciznosti, odobrila i NASA za korekciju vida astronautima. Najveća je prednost ove platforme u potpuno individualnom pristupu u kojem se osim kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma mogu riješiti i problemi vida povezani s noćnom vožnjom, odbljescima, razlivenim slikama i slično.

 

Zato u svakom trenutku kada osjetite da vas vaše oči više 'ne slušaju', slobodno se prepustite u ruke stručnjaka Optical Expressa.

Optical Express je za svoj deseti rođendan odlučio svojim pacijentima darovati  dodatni popust na sve metode laserske korekcije vida, do 30. travnja 2015.

27.03.2015. 10:30:00
Novi komentar
nužno
nužno