« Seks
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
EH, DA ...

Prosječan penis zapravo i nije nešto ...

Mjereni su penisi preko 15 tisuća muškaraca, a grafovi koji prate istraživanje trebali bi pomoći liječnicima da uvjere većinu muških pacijenata da je njihov penis zapravo normalne veličine

Kolika je prosječna veličina penisa
Kolika je prosječna veličina penisa (Arhiva)
Više o

veličina penisa

,

prosječan penis

Prosječna veličina penisa predmet je stalnih istraživanja, kao da se znanstvenici trude pronaći brojku koja će zadovoljiti široku mušku populaciju, no cifre jednostavno ispadaju takve kakve jesu.

Standardna procedura mjerenja, ma što to značilo ekipi s King's Collegea u Londonu, dala je sljedeće brojke - 9.16 cm u opuštenom stanju i 13.24 cm erekciji.

Mjereni su penisi preko 15 tisuća muškaraca, a grafovi koji prate istraživanje trebali bi pomoći liječnicima da uvjere većinu muških pacijenata da je njihov penis zapravo normalne veličine i da nisu ispodprosječno obdareni. 

Uz to, očekuje se da analiza pomogne muškarcima koji odlaze na psihološka savjetovanja zbog dismorfofobije, poremećaja koji podrazumijeva zaokupljenost umišljenom manom tjelesnog izgleda ili iskrivljenost u doživljaju beznačajnog tjelesnog defekta.

Stoga, centimetar u ruke!

23.01.2016. 22:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Neka Te
    26.01.2016. 01:05
    Bog te imam 17 godina a penis mi je 19/20 cm :o
Novi komentar
nužno
nužno