« Hrvatska
objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec
STANJE NA CESTAMA

Prometna prognoza HAK-a za međunarodni praznik rada 1. svibnja

Pojačani promet očekuje se i na graničnim prijelazima sa Slovenijom jer je ondje praznik u četvrtak i petak, 1. i 2. svibnja

Očekuju se gužve na autocestama
Očekuju se gužve na autocestama (Arhiva)
Više o

promet

,

praznik rada

,

1. svibnja

Hrvatski autoklub objavio je prometnu prognozu za razdoblje predstojećeg Međunarodnog praznika rada 1. svibnja, koji će na naše prometnice izmamiti veći broj građana Hrvatske, ali i susjednih zemalja.

Budući da je praznik u četvrtak mnogi će ga spojiti s vikendom koji slijedi i provesti nekoliko dana, bilo u svom mjestu stanovanja, bilo na nekom drugom odredištu.

U Hrvatskom autoklubu gužve i pojačan promet očekuju već u srijedu prijepodne u gradskim središtima, a poslijepodne na glavnim cestovnim pravcima - osobito na A1 i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru juga odnosno mora, na autocesti A3 Bregana-Lipovac, te na državnim cestama D1 Lička magistrala i D8 Jadranska magistrala.

Tijekom popodneva gužve se očekuju i u trajektnim pristaništima i lukama (Valbiska, Brestova, Stinica, Prizna, Zadar i Split), u blizini turističkih središta na obali, osobito u Istri.

Pojačani promet očekuje se i na graničnim prijelazima sa Slovenijom jer je ondje praznik u četvrtak i petak, 1. i 2. svibnja, pa se poveći broj vozila očekuje upravo iz smjera te susjedne države

29.04.2014. 10:56:00
Novi komentar
nužno
nužno