« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
STANJE NA CESTAMA

Promet prekinut na većini državnih i županijskih cesta u Podravini, Slavoniji i Baranji

Dok unutrašnjost muče prosvjedi seljaka na jugu je zapuhao olujni vjetar koji ometa promet na dionicama A1 te na Jadranskoj magistrali

(Damir Glibušić/Cropix)
Više o

stanje na cestama

,

blokada prometa

,

olujni vjetar

Zbog olujnog vjetra dionica autoceste A1, Maslenica - Sveti Rok otvorena je samo za osobna vozila, izvijestio je večeras Hrvatski auto-klub.

Zbog bure Krčkim i Paškim mostom, dionicom autoceste A 7 Orehovica-Sv. Kuzam i cestom D 40 Sveti Kuzam- D8 Bakar, zabrana je prometovanja za I. skupinu vozila: motocikle, autobuse na kat i vozila s kamp prikolicama, a Jadranskom magistralom (D 8) od Bakra do Sv. Marije Magdalene za I. i II. skupinu što dodatno uključuje i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom.

Zbog prosvjeda seljaka promet je prekinut na većini državnih i županijskih cesta u Podravini, Slavoniji i Baranji: D 28 u Velikom Grđevcu, D 43 u Ivanić Gradu, D 45 u Garešnici, D 524 na sjevernoj bjelovarskoj obilaznici u mjestu Letičani, D 1 od Mokrica do Velikog Trgovišća i u mjestu Novaki Petrovinski (stara karlovačka), na D 213 Osijek-Dalj, na D 7 Čepin-Đako, na D 34 u mjestu Donji Miholjac, na D 53 u mjestu Magadenovac, na D 51 u mjestu Ferovac, na D 34 u Čađavici, na D 2, Podravskoj magistrali u mjestima Poljanec kod Ludbrega, Pitomača, Virovitica, Nova Bukovica, Donje Vratno, i na županijskim cestama: na ŽC u Bačevcu i Bušetini, i ŽC u mjestu Vukosavljevica.

Na državnim cestama: D 518 Vinkovci-Osijek, na D 7 na obilaznici Đakova, te na ŽC u Berku, promet ide naizmjenično.

Zbog zimskih uvjeta, zabrana prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu važi na sljedećim cestama: Gorski kotar: D 3, stara cesta kroz Gorski kotar, Zdihovo-Kupjak-Delnice-Sopač-Konj, D 501, Meja-Oštrovica-Gornje Jelenje, D 42, Stubica-Ogulinski Hreljin, D 203, Brod na Kupi-Delnice, D 32, Prezid-Delnice-Mrkopalj, D 305, Parg-Čabar, te na županijskim i lokalnim cestama na području Gornjeg Jelenja, Delnica i Čabra, i u zaleđu Novog Vinodolskog.

U Lici na D 42 Josipdol-Poljanak.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Zbog jakog vjetra, otkazani su polasci katamarana danas u 15 sati na relaciji Rijeka-Mali Lošinj i Rijeka-Novalja (za otok Pag). (hina/metro-portal)

07.03.2010. 20:59:55
Novi komentar
nužno
nužno