« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Proljetni wellness u Termama Olimia

Riješite se proljetnog umora, napunite se energijom i provedite nekoliko nezaboravnih dana s obitelji u najpoznatijim slovenskim termama

Opustite se u Termama Olimia
Opustite se u Termama Olimia (Terme Olimia)
Više o

wellness

,

Wellness Orhidelia

,

Terme Olimia

Osjećate li se pomalo pospano i bez energije, nemojte se brinuti. To je samo proljetni umor pa vam preporučujemo buđenje osjetila u Termama Olimia. Savršen spoj prirode, wellness ponude i posebnih programa za revitalizaciju tijela ojačat će vas i pripremiti za nadolazeće ljetne dane. Jedinstveni selfness program pomoći će vam da zdrave i pozitivne navike nastavite primjenjivati i kod kuće.

U tom segmentu Terme Olimia predstavljaju poseban program stapanje sa šumom (gozdni potop) u kojem ćete svim svojim osjetilima doživjeti potpunu interakciju s prirodom. Osluškivanje prirode oko sebe, primjećivanje šumskih čarolija i stapanje sa šumskim blagodatima umirit će vaš organizam. Ulazom u kraljevstvo drveća povezat ćete se s okolinom i naučiti vježbe koje će vam pomoći da se vratite u stvarnost s puno energije.

Neka vas proljetne boje, jedinstveni sauna programi i opuštanje u wellness centrima povedu u poseban svijet dobrog osjećaja i posebnih doživljaja.  Iz bogate ponude odaberite najbolje za sebe. Dodir vrućeg vjetra  u hotelu Breza**** omogućit će vam neograničeno uživanje u saunama Wellness centra Termalija. 

Magičnost Orhidelije  u Wellness hotelu Sotelia**** otkrit će vam svijet crne orhideje i uvesti vas u začaranu priču najboljeg wellnessa u Sloveniji. Ako ipak želite brzi odmor za najbolju cijenu, onda nemojte više čekati nego iskoristite odličnu pogodnost uz Olimsko opuštanje.

Na vama je samo da pronađete malo slobodnog vremena i posvetite se sebi i svojoj obitelji. Zašto vaš proljetni odmor ne bi započeo već  sljedeći vikend za Praznik rada?

24.04.2017. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno