« Film
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
NAJAVE

Projekcija filma o Milesu Davisu: MILES AHEAD u Vintage Industrialu

Film 'Miles Ahead' nije samo film o glazbi, već je riječ o tome što svi proživljavamo barem jednom u životu - propitkuje tko smo doista, što imamo za reći i kako ćemo to reći.

Miles Ahead...
Miles Ahead... (Vintage Industrial)
Više o

film

,

Miles Davis

,

Vintage Industrial Bar

,

Miles Ahead

,

Prije svega Miles

NEDJELJA 06.01.2019 | Projekcija filma o Milesu Davisu: MILES AHEAD @Vintage Industrial | Start 20:00h | Upad: FREE

U nedjelju 6. siječnja, Nove nam 2019. pogledajte 'Prije svega Milesa'. ;)

Život i glazba neponovljivog Milesa Davisa, slavnog jazz glazbenika koji danas ima status klasika u svom žanru - jazz glazbi. No, film 'Miles Ahead' nije samo film o glazbi, već je riječ o tome što svi proživljavamo barem jednom u životu - propitkuje tko smo doista, što imamo za reći i kako ćemo to reći. Kako ćemo na kraju biti definirani i tko o tome odlučuje...

Rođen u Missouriju 1964. Don Cheadle je 1980-ih glumio u serijama 'Slava', 'Zakon u L.A-u' te 'Hill Street Blues'. No, njegova uloga Mousea Alexandrea u filmu 'Vrag nosi plavu haljinu' ga je proslavila. Cheadle je poslije glumio u brojnim slavnim filmovima kao što su 'Hotel Ruanda', 'Sudar' i 'Iron man 2'. Hrvatska ga publika pamti i po sporednoj, ali nezaboravnoj ulozi u 'Oceanovih dvanaest'.

Za ulogu Sammyja Davisa Jr. u TV-filmu 'The Rat Pack' je 1999. dobio Zlatni globus. Često surađuje s redateljem Stevenom Soderberghom. Pored glume bavi se i filantropskim radom, nastojeći pomoći žrtvama građanskih ratova u Africi.

Film „Prije svega Miles", za koji je u suradnji sa Stevenom Baigelmanom napisao i scenarij, njegov je redateljski debi.

Žanr: Drama, Glazbeni, Biografski
Trajanje: 100 min
Zemlja: USA
Redatelj: Don Cheadle
Uloge: Ewan McGregor, Keith Stanfield, Don Cheadle

05.01.2019. 16:31:00
Novi komentar
nužno
nužno