« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 8 mjeseci

Profesori o uvjetima rada

Tribina će se održati na Filozofskom fakultetu
Tribina će se održati na Filozofskom fakultetu (Šuvar)
Više o

nastava

Ured za upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu u srijedu  30. siječnja 2008. s početkom u 15 sati u Dvorani III. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu organizira tribinu pod nazivom ‘Kako nastavnici ocjenjuju kvalitetu nastave i uvjete rada?’.

Na tribini će biti predstavljeni rezultati online ankete u kojoj su nastavnici procijenili uvjete rada i kvalitetu vlastitog rada u akademskoj godini 2006./2007.

Nakon predstavljanja rezultata online ankete, na tribini će uslijediti rasprava vezana uz pitanja koliko su nastavnici zadovoljni uvjetima rada koje je donio Bolonjski proces, kako je on utjecao na kvalitetu nastave, koliko se podudaraju procjene nastavnika i studenata o kvaliteti nastave, što bi trebalo učiniti kako bi se ona poboljšala i na koji bi način Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Sveučilište, fakulteti i nastavnici mogli poboljšati kvalitetu nastave.

KAORU ISHIKAZAVAVeliki guru kvalitete  kazao je: ‘Kvaliteta započinje i završava obrazovanjem’, što je i cilj ovoga Ureda.Inače, Ured za upravljanje kvalitetom uspostavljen je 2006. godine kao odraz težnje Sveučilišta k uspostavi kulture kvalitete u svim područjima akademskog djelovanja. Zadaća mu je promicanje visokih standarda obrazovanja na Sveučilištu. 

Piše: DM
29.01.2008. 01:07:48
Novi komentar
nužno
nužno