« Kultura
objavljeno prije 2 godine
STIFF

Produžen rok za prijavu umjetničkih radova na 9. STIFF

Rok za prijavu produžen je do 3. lipnja, 2022. godine.

Prijave su produžene
Prijave su produžene (Arhiva)
Više o

STIFF

,

9. STIFF

Posljednjih osam godina STIFF festival razvijao je bogat popratni program koji dodatno razrađuje i komplementira tematski fokus glavnog filmskog programa. S naglaskom na suvremene umjetničke prakse, STIFF-ov izložbeni program okuplja umjetnike iz cijelog svijeta koji se bave relevantnim društvenim, političkim i intimnim aspektima svakodnevice. 

Ove godine festival posebnu pažnju posvećuje temi IGRE. Izložba želi okupiti međunarodne autore čiji radovi propituju značenje igre u suvremenom načinu života, koriste igru kao oblik komunikacije ili pak pozivaju publiku na interakciju s radovima. 

Kao popratni program STIFF festivala, multimedijalna izložba teži pružiti posebno senzorno iskustvo koje će istražiti i obogatiti temu igre. 
Festival traži radove koji će angažirati publiku i afirmirati iskustvo umjetnosti kao fizičko iskustvo. 

Rok za prijave je 3. lipanj, 2022. 
Prijave se vrše putem google obrasca na poveznici.
Saznajte više na festivalskoj web stranici.

Za sva pitanja obratite se na stiff.allplay@gmail.com.

*Međunarodni studentski filmski festival / Student International Film Festival (STIFF) prvi je hrvatski međunarodni festival koji je posvećen isključivo studentskom filmu. Pokrenut je u produkciji Filmaktiva i Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci, a ima za cilj predstavljanje najbolje svjetske studentske filmske produkcije. Posvećen je promociji studentskih filmskih radova i osnaživanju filmske i video produkcije u Hrvatskoj i u regiji. Pružajući uvid u radove kolega filmaša, potiče razmjenu ideja i prekograničnu suradnju u području filma, videa i animacije. Ulaz na projekcije ovog neprofitnog festivala je besplatan i to s ciljem upoznavanja što šire publike s iznimno kvalitetnim studentskim filmovima iz cijeloga svijeta. 

03.05.2022. 12:01:00
Novi komentar
nužno
nužno