« Kultura
objavljeno prije 2 godine
NAJAVE

Drugi Single - Mingle 8. svibnja u Melinu

Drugo izdanje Single - Mingle događanja odvit će se u nedjelju, 8. svibnja u zagrebačkom baru Grof Melin s početkom u 19 sati.

Jeste li single? Dođite na mingle ;)
Jeste li single? Dođite na mingle ;) (Arhiva)
Više o

DJ Mario Kovač

,

single-mingle

,

Grof Melin

Nakon vrlo uspješnog prvog izdanja Single Mingle večeri za Valentinovo prepunog zabave, smijeha i plesa, motivirani reakcijama posjetitelja i željama odlučili smo organizirati i drugi susret za osobe koje su trenutno solo.

Ovog puta selimo se u legendarni jazz club Grof Melin u Kožarskoj ulici na sredini Tkalče gdje ćemo se u nedjelju, 8. svibnja,  ponovno družiti uz kviz i mjuzu našeg sjajnog kvizomana i DJ-a Marija Kovača. I ovog puta pripremili smo vam razna iznenađenja kako biste se osjećali ugodno i opušteno te uz igre i ples na jednu večer zaboravili svakodnevne probleme.

Zašto Single-Mingle?

Svi smo svjesni da moderan ritam života uz sve veći broj obaveza ostavlja malo vremena za druženje, ljudi postaju otuđeni jer im se s godinama ionako sužavaju socijalni krugovi i nemaju prilike upoznati nekog novog osim u virtualnom svijetu. Koliko puta vam se dogodilo da ste poželjeli negdje otići, a niste imali s kim? Pandemija je te trendove samo produbila i pojačala osjećaj otuđenosti.

Wanderer Travel agencija prepoznala je tu potrebu, i 2020. počela s projektom Izleti za samce. Ove godine krenuli smo s novim projektom pod nazivom Single - Mingle; večeri druženja za ljude koji su solo, gdje će uz zabavan i atraktivan program moći upoznati nove prijatelje, a možda i poneku srodnu dušu.

Ulaznice po cijeni od 100 Kn su dostupne na web stranici:
https://wanderertravel.eu/activites/single-mingle-2

FB Event: https://bit.ly/SinglMingl1
FB Stranica: www.facebook.com/singlemingleizletizasamce

03.05.2022. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno