« Glazba
objavljeno prije 5 godina
NAJAVE

Prodigy Real Tribute 24. svibnja u Boogaloou

Smells like 90's Party pod vodstvom Tomija Phantasme je posvećen u čast i sjećanje na nedavno preminulog Keith Flinta, frontmena jednog od najvećih svjetskih grupa The Prodigy

Novi datum
Novi datum (Twilight promotion)
Više o

Boogaloo

,

The Prodigy - Real Tribute Band

Novi datum za veliki Smells like 90's Party in memeoriam Keith Flint koji se trebao održati u subotu 27. travnja u zagrebačkom popularnom klubu Boogaloo je petak 24. svibnja. Ulaznice za prvobitni datum vrijede za novi datum.

Smells like 90's Party pod vodstvom Tomija Phantasme je posvećen u čast i sjećanje na nedavno preminulog Keith Flinta, frontmena jednog od najvećih svjetskih grupa The Prodigy.

Uz audio video party gdje će Tomi Phantasma i Schultz vrtit hitove Prodigyja kao i ostale 90's hitove će nastupiti i Prodigy real live tribute band iz Novog Sada koji slovi za jedan od najboljih Prodigy tribute bandova u Europi, a posebni su po tome što svoju glazbu izvode u živo.

Svirali su i na  mnogim prestižnim europskim festivalima i svaki put iznova oduševili publiku svojom kvalitetom i žestinom izvođenja Prodigy pjesama.

16.05.2019. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno