« Glazba
objavljeno prije 9 godina
KONCERTI

Prljavo kazalište na Šalati 30. svibnja

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija

Prljavci stižu na Šalatu
Prljavci stižu na Šalatu (Hit Records)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

Šalata

,

Prljavo kazalište

Kada se bend nakon više desetljeća duge glazbene karijere veseli nekom prostoru na kojem nikada nije svirao, svi znamo kako se radi o iskrenim glazbenicima koji usprkos neupitnoj veličini ostaju na zemlji i njeguju snažnu vezu s obožavateljima i ambijentom.

Upravo će tako, po prvi puta u 37 godina postojanja benda, zagrebačka Šalata 30.05.2015. ugostiti jednu od najvećih regionalnih rock atrakcija - Prljavo kazalište.

Popularni će Prljavci koncertom na Šalati ujedno započeti i 'Pantastic turneju' kojom obilježavaju 25 godina od veličanstvenog koncerta na glavnom zagrebačkom Trgu.

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere i 14 albuma još uvijek poput magneta privlači pažnju publike svih generacija, pa su tako samo na prethodna 3 koncerta u Zagrebu Prljavci nastupili pred više od dvjesto tisuća ljudi, a njihove pjesme još uvijek zauzimaju vrhove top ljestvica. Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma.

Ulaznice za ovu koncertnu poslasticu, Prljavo kazalište na zagrebačkoj Šalati 30.05.2015., dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50kn, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna.

20.05.2015. 19:11:00
Novi komentar
nužno
nužno