« Život
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAZNAJEMO

Prirodni repelenti Natural defense

Ovaj repelent izrađen je od eteričnih ulja šest najučinkovitijh biljaka, među kojima prevladavaju limunski mirisi; kajeput, niauli, litsea cubeba, menta i lavanda, otopljeni u bademovom ulj

Obranite se od ugriza
Obranite se od ugriza (Olival)
Više o

prirodni repelent

,

Olival

,

Natural defense

Ljeto je mnogima najdraže godišnje doba zbog sunca, mora i ljetovanja, no užitak nam kvare česte najezde komaraca. Iz Olivala dolazi najnoviji prirodni repelent Natural defence i Natural defence kids, koji svojim ugodnim mirisom vrlo učinkovito i neškodljivo tjera ove dosadne kukce. Ispitivan je na tri tipa komaraca od kojih je najbolju  učinkovitost pokazao baš na tigrastom tipu komarca.

Ovaj repelent izrađen je od eteričnih ulja šest najučinkovitijh  biljaka, među kojima prevladavaju limunski mirisi; kajeput, niauli, litsea cubeba, menta i lavanda, otopljeni  u bademovom ulju pa preparat istovremeno štiti i njeguje kožu te se brzo upija. U potpunosti je neškodljiv jer ne sadrži DEET, parabene, silikone, umjetna bojila niti umjetne mirise.

Učinkovitost je potvrđena dugotrajnim procesom testiranja, a predviđeno djelovanje je dva do tri sata. Natural defense za odrasle (49,90 kn) i Natural defence kids (54,90 kn) može se kupiti u dm-u, Kozmu, Bipi, Intersparu, Plodinama i bolje opremljenim ljekarnama.

08.06.2015. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno