« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
ZAPAMTITE!

Prirodne tehnike uklanjanja boli

Bol ponekad nastaje zbog ukočenosti zglobova ili napetosti mišića, a u tim trenucima masaža može donijeti olakšanje jer masažom opuštate ukočene zglobove

Riješite se bolova na prirodan način
Riješite se bolova na prirodan način (Arhiva)
Više o

prirodni lijek

,

otklanjanje boli

Kad nas boli tražimo najefikasnije rješenje koje bi nam u najbržem mogućem roku moglo pružiti olakšanje. Zato u trenucima boli najčešće posežemo za tabletama i zanemarujemo koliko upotreba kemije dovodi do taloženja štetnih supstanci, zbog čega organizam ima težak posao da pročisti i izbaci sav štetan materijal.

Na uputstvima o upotrebi svakog lijeka možete pronaći i moguće nuspojave, a nikada ne možete znati koliko će te nuspojave zahvatiti i vas.

Zato je najsigurnije i najpametnije okrenuti se prirodnim tehnikama, koje su jednako efikasne kada je riječ o uklanjanju bolova.

Ukočenost zglobova

Bol ponekad nastaje zbog ukočenosti zglobova ili napetosti mišića, a u tim trenucima masaža može donijeti olakšanje jer masažom opuštate ukočene zglobove, zgrčene mišiće i potičete cirkulaciju. Upravo zbog toga i sami liječnici preporučuju masažu kao dodatni tretman u liječenju brojnih bolesti.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
21.09.2019. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno