« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
PRIMJENITE

Prirodna sredstva za ljepši izgled

Do ljepote na prirodan način
Do ljepote na prirodan način (Shutterstock)
Više o

češnjak

,

cimet

,

soda bikarbona

,

prirodna sredstva

,

lijep izgled

U 21. stoljeću postoje razni proizvodi koji nam pomažu pri uljepšavanju. No umjesto da plaćate skupe brendove i preparate, postoji način da postignete iste rezultate s prirodnim proizvodima koje imate pri ruci.

Naime, soda bikarbona pomoći će vam da koža zablista. Dovoljno je pomiješati samo jednu žlicu sode s gelom za pranje lica i koristiti ga dva puta tjedno.

Ako maštate o punim usnama, efekt možete postići koristeći cimet. Kombinirajte ga s uljem vitamina E i kokosovim uljem, što će vam dodatno napuhati usne.

Dosta blogera kune se u bijeli luk, odnosno njegovu djelotvornost na nokte. Zarežite jedan češanj i trljajte po noktima, a neki čak savjetuju da ga usitnite, stavite na nokte te zamotate i držite tako neko vrijeme.

Kokosovo ulje možete koristiti i za skidanje šminke, kao kremu i zamjenu za lak za kosu kad je uvijate. Isprobajte i kokosov puder koji ne samo da je dobar za pravljenje vruće čokolade, već je i dobra zamjena za suhi šampon,a kosa će vam odlično mirisati. Osim kokosovog ulja, kosu možete prati i s pivom.

Ako želite bijele zube, u tome će vam pomoći jagode. Zgnječite jednu i perite svoje zube, a kiseline koje sadrži jagoda učinit će ih bijelima.

21.08.2016. 11:17:00
Novi komentar
nužno
nužno