« Film
objavljeno prije 3 godine i 2 mjeseca
MFF

Prijave za ovogodišnji Motovun Film Festival

Motovun Film Festival objavio je poziv za prijave filmova u kratkometražnom programu svog ovogodišnjeg izdanja koje bi se, ukoliko to dopusti epidemiološka situacija, trebalo održati od 27. do 31. srpnja

Motovun film festival
Motovun film festival (Arhiva)
Više o

Motovun film festival

,

festivali

,

prijave

Uz nadu u povoljne epidemiološke uvjete, s festivala kažu kako pripremaju festival u uobičajenom terminu posljednjeg tjedna srpnja.

Prijaviti mogu filmovi u trajanju od dvadeset minuta koji su svjetsku premijeru imali u 2020. ili 2021. godini, uz uvjet da je to prvo prikazivanje filma u Hrvatskoj. Prijave se primaju do 5 . lipnja, preko platformi FilmFreeway.com ili ShortFilmDepot.com.

Selektor programa odabrat će dvadeset i pet naslova koji će biti prikazani u natjecateljskom programu čiji pobjednik i ove godine ulazi u konkurenciju za Europsku Filmsku nagradu.

Kako su izvijestili, s ciljem promocije domaćih i regionalnih filmova i autora, mogu se prijaviti filmovi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kosova, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije, bez naknade za prijavu do 15. svibnja.

Organizatori podsjećaju da se unatoč godini pandemije, Motovun Film Festival prošle godine održao, u prilagođenom izdanju, ali s projekcijama uživo, dok je cjelokupni kratkometražni program prikazan na projekcijama u Zagrebu. 

Festival ne prima prijave za filmove u dugometražnim programima, koji se selektiraju na poziv.

16.02.2021. 10:29:00
Novi komentar
nužno
nužno