« Žene
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
SAVJETI

"Prijatelji" kojih se trebate odmah riješiti

Jedna stvar vam u životu definitivno ne treba, a to su osobe koje vam ga zagorčavaju, pa evo popisa koji bi trebali što prije napraviti i provesti

Malo pročistite zrak oko sebe :)
Malo pročistite zrak oko sebe :) (Shutterstock)
Više o

prijatelji

,

neprijatelji

,

tuga

,

kolegica

Život je pun problema, a osim vaših i obiteljskih, definitivno vam ne trebaju i tuđi. OK, svi mi imamo barem jednog prijatelja/prijateljicu za koje bi dali sve i uvijek smo tu za njih, no pored njih u životu obično prikupimo i hrpicu "prijatelja" koji nam samo sišu energiju i skraćuju živce.

Žene bi se stoga obavezno trebale riješiti bivšeg koji zove samo kad mu je do seksa s vama, a i kolegica s posla koja ne radi ništa drugo osim što trača sve oko sebe vam ne treba - ostali kolege mislit će da ste jednaki kao i ona ako se stalno družite.

>> Svaka žena treba imati ove prijateljice >>

Neke prijatelje vučemo sa sobom cijeli život, a oni nam zapravo stalno štete svojim ponašanje, pa je tako prjateljica koja je stalno tužna višak, osim ako nije baš ona, najbolja oduvijek i zauvijek. Jednako tako, ona koja od malih nogu samo laže i spletkari stvarno ne bi trebala biti vaša prijateljica.

Snobovi, kolege s posla koji bi rado imali kratku aferu s vama i prijatelji čije loše navike uzrokuju probleme također trebaju otići, a najveći posao trebate odraditi na društvenim mrežama - stotine prijatelja sigurno nemate, pročistite barem svaka tri mjeseca listu i ostavite samo ljude koji su vam važni.

>> Znate li koliko treba prosječnoj ženi da iznevjeri prijateljstvo? >>

Za veliko pospremanje ovog tipa dovoljna su tri mjeseca, a nakon toga ćete se i sami začuditi koliko vam je porasla kvaliteta života.

14.11.2014. 09:28:57
Novi komentar
nužno
nužno