« Hrvatska
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
LJUBIMCI

Priča životinja s poplavljenog područja

Kućni ljubimci spašeni s poplavljenih područja pronašli su privremeni smještaj u Zagrebu, no i dalje im je potrebna pomoć

Pomozite ako možete
Pomozite ako možete (Arhiva)
Više o

kućni ljubimci

,

Udruga Indigo

,

poplavljena područja

Ovih par njuška su imale sreće da su ih dragi volonteri primijetili i spasili te doveli u Zagreb gdje se trenutno nalaze kod teta i stričeka čuvalica kojima i ovim putem Udruga Indigo neizmjerno zahvaljujemo.

Prošlo je 4 tjedna od kada su njuške u Zagrebu. Dva psa imaju čipove i vlasnike koji redovito zovu i pitaju za svoje životinjice. Upoznajte ih i, ako možete, pomozite na bilo koji način.

Mustra je pas u tipu labradora, ima vlasnika i čip. Vlasnici su nam se obratili s molbom d ga pričuvamo dok se sredi kuću jer mu je sve uništeno.Hrane za Mustru imamo - kažu iz Udruge Indigo, no nedostaju ampule protiv buha i krpelja. Pas ima oko 30kg pa ako netko može donirati ampulice javite se. 

Bordo također ima vlasnika, teta čuvalica se super brine za njega , također treba ampulicu protiv buha i krpelja no isto tako Bordo i njegovi vlasnici nestrpljivo čekaju susret. Tražimo prijevoz do Gunje kako bi konačno njihova priča imala sretan kraj.. 

Morgan - taj divan i mazan hrvatski ovčar.. nalazi se kod stričeka čuvalice , nema čipa, no cijelili smo ga, i opet hrane ima no nedostaje ampula protiv buha i krpelja. Osim toga siroti Morgan , veseli , mazan i zaigran je naletio na klas koji mu se zabio u šapicu pa je na antibioticima trenutno.. a liječenje košta 

Izzy je prekrasna kujica za koju nikako da netko pita. Ima oko godinu i pol, mazna je, naučena je na stan, no i skotna je pa mora hitno na sterilizaciju koja nažalost u ovom slučaju dođe malo više nego klasična sterilizacija i naravno hrane ima no nedostaje ampulica protiv buha i krpelja. 

Zatim je tu mala prekrasna Nina Swan koja ima svega 5kg, na prvu ustrašena no čim se opusti nema veće maze od nje. Nina Swan je bila skotna i to u visokom stupnju trudnoće kada smo je preuzeli iz Gunje. To malo slatko biće ima 9 beba.. Nakon što bebe budu dovoljno velike Nina Swan će morati na sterilizaciju, cijepljenje protiv bjesnoće a i bilo bi super kada bismo imali za nju hranu koja će joj dati dovoljno snage da dohrani 9 malih beba. Nina Swan se jedina nalazi na plaćenom smještaju i svaka pomoć je dobro došla..

I na kraju nam ostaje mala slatka Vanilla, to je kujica od nekih 8kg.. naučila se na stan, teta čuvalica ju je razmazila :) no Vanilla treba pravi dom.  Ove sve životinje su prošle tugu i veliki strah, svi su iz Gunje.. svi su prošli pakao.. i sada kada su dobili novu priliku , očima punih povjerenja čekaju da im se netko smiluje , da im pruži dom kakav nisu nikada imali..

Ako možete pomozite..

Sve informacije o psima možete dobiti na mail udruga.indigo@gmail.com ili na njihovoj facebook stranicihttps://www.facebook.com/Indigo.udruga

Ukoliko želite pomoći donacijom ampulica, kvalitetnije hrane za Ninu Swan ili uplatom za sterilizaciju Izzy, cijepljenja i čipiranja, podmirivana troškova smještaja.. možete to učiniti na račun Udruge Indigo

IBAN : HR1123600001102382959SWIFT : ZABAHR2XZagrebacka banka  (poziv na broj 99) 

08.07.2014. 11:56:48
Novi komentar
nužno
nužno