« Zdravlje
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
ZAPAMTITE :)

Prestani s isprikama i aktiviraj se

Vitamini skupine B pomažu normalnom funkcioniranju živčanog sustava i pomažu u smanjenju rizika od iscrpljenosti te potiču normalne mentalne funkcije

Više nema isprika...
Više nema isprika... (Arhiva)
Više o

energetska pića

,

Hell

S dolaskom ljepšeg vremena svi postajemo aktivniji. Zato ovog proljeća iz kompanije HELL ENERGY dolazi novo funkcionalno energetsko piće - Hell Active.

Ono što ga čini drugačijim od ostalih energetskih piće jest to da sadrži čak 60% manje šećera, a obogaćen je BCAA aminokiselinama i L - karnitinom. Naravno, uz kofein, tu su i vitamini B2, B3, B5, B6 i B12, koji se i inače nalaze u HELL ENERGY energetskim pićima.

Vitamini skupine B pomažu normalnom funkcioniranju živčanog sustava i pomažu u smanjenju rizika od iscrpljenosti te potiču normalne mentalne funkcije.

Kvalitetnim sastojcima i citrusnim tuti - frutti okusom novog pića iz HELLA žele potaknuti svoje potrošaće da postanu i ostanu aktivni, brinu o svojoj formi, borave što više na otvorenom i vježbaju. Redovita tjelesna aktivnost dokazano pridonosi poboljšanju kvalitete života, jača imunološki sustav i smanjuje razinu stresa te ima pozitivan efekt na raspoloženje. Iz tog razloga ovog proljeća iz HELLA poručuju - prestani s isprikama i aktiviraj se!

Novi Hell Active možete kupiti na svim maloprodajnim mjestima.

29.04.2019. 13:29:00
Novi komentar
nužno
nužno