« Žene
objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci
ČUJ, STARI ...

Prepoznajte muškarca prema obući

Obuća je vrlo važan dio imidža i o muškarci govori jednako mnogo kao i o ženi, no o tome se ne govori ni približno toliko često

Pogledajte i na noge
Pogledajte i na noge (Arhiva)
Više o

tenisice

,

obuća

,

muškarci

,

japanke

,

mokasine

Žene prepoznaju sve na muškarcu, bio to izraz lica, odjeća ili osmijeh, no ima i muškaraca koji se mogu pohvaliti tom vještinom. No, čak i oni zaboravljaju na još jednu važnu stvar koja govori puno o osobi s kojom razgovarate - obuću.

Obuća je važan dio imidža kao i odijelo, pa kad zanemarite izgled muškarca u najboljem izdanju - tipa vjenčanja, nekog važnog prijema ili sličnog i pogledate ga u svakodnevnom izdanju, možete svašta zaključiti o njemu.

>> Što vaša obuća govori o vama >>

Ako i tada nosi elegantne cipele, radi se o poslovnom čovjeku koji zna što želi i kako to dobiti, no poziv na povećan oprez su ukrasi poput lančića, narukvice ili skupog sata jer s takvima se ne treba igrati.

S druge strane, muškarac koji nosi mokasine zna baš sve što treba znati o zadovoljstvu i poslu, šarmantno kombinira i jedno i drugo. Takav zavodnik sigurno će napraviti sve da vas osvoji. 

>> Pažnja! Cipele otkrivaju kakva ste osoba >>

Japanke nose opušteni tipovi, smireni i vrlo cool koje baš i ne zanimaju detalji i ne opterećuju se stvarima koje ne smatraju važnima u životu.

Tenisice u trendu nose lukavi igrači, pa što su tenisice modernije, radi se o lukavijem muškarcu čije riječi uvijek trebate uzimati s debelom rezervom.

Ne zaboravimo, ima i onih koji nose sandale i za njih možete biti sigurni da ih nije briga za modu, no ako ukombiniraju i čarape, bježite glavom bez obzira. 

14.03.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno