« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Maloljetničko nasilje

Premlaćen u sačekuši dogovorenoj preko Facebooka

Trojica maloljetnika pretukli su mladića iz Osijeka u parku u kojem je dogovorio sastanak s djevojkom

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dorian Horvat/Cropix )
Više o

Facebook

,

batine

,

sačekuša

Napali su ga trojica maloljetnika pri čemu ga je prvo 17-godišnjak iz prigradskog naselja Briješće udario šakom u nos, a potom je od druge dvojice dobio po udarac nogom u nos i šakom u glavu, ispričao je Antonijo Eržić za Jutarnji list.

'Sastao sam se s jednom djevojkom s kojom sam kontaktirao preko Facebooka i MSN-a, a na njezino inzistiranje dogovor je bio da se nađemo kod VK Iktus u Perivoju kralja Tomislava. Sjeli smo na klupu i nije prošlo ni dvije minute kada nam je prišao 17-godišnjak s kojim je ona malo bila u vezi. Nju je otjerao, a mene je udario šakom u nos, nakon čega su me udarila i njegova dva prijatelja. Samo su me upitali hoću li to prijaviti policiji, a kada sam rekao da neću, ostavili su me krvavog i izbezumljenog', ispričao je Antonio, koji se nakon nekog vremena pribrao i krenuo prema centru grada pri čemu je naišao na jednog prijatelja koji ga je odvezao na Hitnu pomoć.

'Bila je to sačekuša, a najgore je što je sve to znala i moja bivša djevojka, koja mi je priznala da je preko Facebooka saznala da mi prijete batine. Još sam prije dva dana saznao i da joj je njezin sadašnji dečko preko MSN-a poručio da bih mogao dobiti još batina, a to imam i dokumentirano. U utorak me nazvala i djevojka s kojom sam se sastao u parku govoreći mi da ona o tome nije imala pojma i molila me da je ne uvlačim u tu priču, jer bi mogla imati problema sa socijalnom službom. Ja sam joj samo rekao da će o tome govoriti na sudu, jer planiram podnijeti tužbu za ovo što mi se dogodilo', ispričao je Antonio.

09.12.2009. 19:35:42
Novi komentar
nužno
nužno