« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
1953. - 2012.

Preminuo Greg Ham, flautist grupe Men at Work

Hamov prijatelj rekao je medijima da flautist "nije bio onaj stari" otkako je sud 2010. presudio da je "Down Under" plagijat jedne stare dječje pjesmice

Fotografija vijesti
Više o

Men at Work

,

umrli u 2012.

,

Greg Ham

Grag Ham, 58-godišnji flautist i saksofonist čije su melodije obilježile hitove grupe „Men at Work" 80-ih pronađen je mrtav u svojoj kući u Melbourneu, prenosi Hina.

Policija je priopćila da okolnosti smrti nisu sumnjive, a uzrok nije objavljen. Po BBC-ju, Hama će se najviše pamtiti po zvuku flaute iz najvećeg hita grupe, pjesme "Down Under", koja je postala njegov zaštitni znak.

Hamov prijatelj, koji je pronašao njegovo tijelo, rekao je medijima da flautist "nije bio onaj stari" otkako je australski savezni sud 2010. presudio da je "Down Under", hit koji je postao neslužbena australska pop himna, djelomični plagijat jedne stare dječje pjesmice.

Ham je živio sam, a tijelo mu je pronađeno nakon što se danima nije javio prijateljima.

"Man at Work" došao je do međunarodne slave svojim albumom "Business As Usual" koji se našao na vrhu australskih, britanskih i američkih ljestvica i bendu 1983. priskrbio Grammyja za najboljeg novog izvođača.

20.04.2012. 09:29:17
Novi komentar
nužno
nužno