« Televizija
objavljeno prije 8 godina i 2 mjeseca
TV1000

Premijere ponedjeljkom na TV1000

Ponedjeljak u 20.30 na TV 1000 emitiraju se premijere na kanalu, pogledajte što će sve biti na programu ovoga mjeseca

Oba dijela Kill Billa na TV1000
Oba dijela Kill Billa na TV1000 (TV1000)
Više o

ponedjeljak

,

filmovi

,

TV1000

OTMICA METROA 123

U ponedjeljak 4. travnja u 20.30

Tony Scott režira remake filma iz 1974. o dispačeru njujorškoga metroa Walteru Garberu (Denzel Washington) koji će proživjeti užasan dan kad naoružana banda otme putnike jednog od njegovih vlakova. Bezobzirni vođa bande Ryder (John Travolta) prijeti smaknućem putnika ako ne dobije veliku otkupninu u roku od jednoga sata. Dok vrijeme istječe, a napetost rate, Garber se mora zapitati: ako lopovi dobiju novac, kako planiraju pobjeći?

U glavnim ulogama: Denzel Washington (Walter Garber), John Travolta (Ryder), Luis Guzmán (Phil Ramos), Victor Gojcaj (Bashkim), John Turturro (Camonetti)

Redatelj: Tony Scott

Originalni naslov: The Taking of Pelham 123

Žanr: Akcijski film/Kriminalistički film

Produkcija: SAD, 2009.

Kill Bill

U ponedjeljak 11. travnja u 20.30

Kill Bill, možda i najočekivaniji film 2003. godine, označio je povratak slavnog Quentina Tarantina nakon šestogodišnje stanke. Uma Thurman glumi Mladenku, članicu peteročlane skupine plaćenih ubojica pod nazivom DiVAS. Kad se Mladenka odluči napustiti jedinicu i živjeti u sretnom braku, njezin šef Bill (David Carradine) to ne prima dobro, pa na vjenčanje šalje njezine bivše suradnike (glume ih Lucy Liu, Vivica A. Fox, Daryl Hannah i Michael Madsen), koji za sobom ostavljaju pokolj. Mladenka, začudo, uspijeva preživjeti pucanj u glavu te četiri godine kasnije kreće na osvetnički pohod protiv četvero ubojica i njihova poslodavca.

U glavnim ulogama: Uma Thurman (Mladenka), Lucy Liu (O-Ren Ishii), Vivica A. Fox (Vernita Green), Daryl Hannah (Elle Driver), David Carradine (Bill), Michael Madsen (Budd), Julie Dreyfus (Sofie Fatale)

Redatelj: Quentin Tarantino

Originalni naslov: Kill Bill: Vol. 1

Žanr: Akcijski film/Drama/Triler

Produkcija: SAD, 2003.

Kill Bill 2

U ponedjeljak 18. veljače u 20.30

U nastavku priče iz filma Kill Bill, profesionalna ubojica Mladenka u osvetničkom je pohodu protiv bivšeg poslodavca Billa i drugih članova njegova kruga ubojica jer su nju, kao i sve druge goste, upucali na vjenčanju i ostavili je misleći da je mrtva. Do početka ovog poglavlja priče Mladenka je već pronašla neke od svojih meta, a sad nastavlja borbu i pronalazi sve više i više rangirane ljude koji će je odvesti do konačnog cilja: prilike da ubije Billa!

U glavnim ulogama: Uma Thurman (Mladenka), David Carradine (Bill), Daryl Hannah (Elle Driver), Samuel L. Jackson (Rufus), Lucy Liu (O-Ren Ishii)

Redatelj: Quentin Tarantino

Originalni naslov: Kill Bill: Vol. 2

Žanr: Akcijski film/Drama/Triler

Produkcija: SAD, 2004.

Gušteri

U ponedjeljak 25. travnja u 20.30

Priča podijeljena na epizode, a smještena tijekom Zaljevskog rata, slijedi vojnika Anthonyja Swofforda (Jake Gyllenhaal) iz duge loze vojnika od triježnjenja na temeljnoj obuci do aktivnog služenja. Kad završi obuku, sa snajperom i teškim rancem na leđima kreće se bliskoistočnim pustinjama gotovo nezaštićen od vrućine. Putuje bez podrške iračkih vojnika, a iza sljedećeg horizonta uvijek postoji opasnost da naiđe na neprijatelje. Swofford s drugim marincima preživljavaju od humora i drugarstva dok hodaju po uzavrelim pustinjama države koju ne razumiju, bore se protiv neprijatelja kojeg ne vide i za cilj koji ne shvaćaju u potpunosti.

U glavnim ulogama: Jake Gyllenhaal (Anthony Swofford), Jamie Foxx (Staff Sgt. Sykes), Scott MacDonald (D.I. Fitch), Peter Sarsgaard (Alan Troy), Lucas Black (Chris Kruger)

Redatelj: Sam Mendes

Originalni naslov: Jarhead

Žanr: Akcijski film/Drama/Ratni film

Produkcija: SAD, 2005.


01.04.2016. 15:46:00
Novi komentar
nužno
nužno