« Televizija
objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci
EUROSPORT

Eurosport i EBU potpisali ugovor za prijenos elitnih European Athletics natjecanja do 2019.

Sporazum još jače podupire posvećenost Eurosporta atletici, tako da će gleda­telji moći uživati u prijenosima odabranih mitinga (dvoranskih i na otvorenom), glavnih maratona diljem svijeta te IAAF Dijamantne lige

Atletika na Eurosportu
Atletika na Eurosportu (Eurosport)
Više o

atletika

,

Eurosport

,

EBU

Eurosport je produžio multiplatformska prava na prijenose elitnih natjecanja u organizaciji European Athletics-a i time osnažio svoju posvećenost olimpijskim sportovima.

Sporazum postignut sa EBU-om (Europska radiodifuzijska unija), odnosi se na serije najboljih atletskih događaja u iduće četiri godine. Počinje se primjenjivati od Europskog atletskog prvenstva koje se  od 6. do 10. srpnja 2016. održava u Amsterdamu. Sporazum također uključuje prijenos Europskog dvoranskog at­letskog prvenstva 2017. i 2019., te Europskog timskog atletskog prvenstva 2017., 2018. i 2019. godine.

„Eurosport se je etablirao kao vodeće odredište za ljubitelje olimpijskih sporto­va",  izjavio je Peter Hutton, izvršni direktor Eurosporta. „Ovaj sporazum poka­zuje našu privrženost  atletici i olimpijskom pokretu dok s veseljem iščekujemo početak  prijenosa Olimpijskih igara diljem Europe 2018. godine."

Prijenos ovogodišnjeg Europskog atletskog prvenstva obogatit će Jonathan Edwards, legendarni skakač troskoka, koji je postao glavni komentator na Eu­rosportu. Jonathan Edwards će komentirati najbolji program za 2016. godinu, kao i Olimpijske igre od 2018.

Sporazum još jače podupire posvećenost Eurosporta atletici,  tako da će gleda­telji moći uživati u prijenosima odabranih mitinga (dvoranskih i na otvorenom), glavnih maratona diljem svijeta te IAAF Dijamantne lige*.

01.04.2016. 09:37:00
Novi komentar
nužno
nužno