« Lifestyle STANOVANJE
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Pravila za uredan i čist dom

Samo pola sata dnevno dovoljno je da vam kuća uvijek izgleda čisto i uredno, baš onako kako želite

Dovoljno je pola sata dnevno
Dovoljno je pola sata dnevno (Arhiva)
Više o

savjeti

,

obrnuta kuća

,

dom

,

urednost

,

spremanje

,

uredan dom

Uredan dom san je svake domaćice, a bez obzira na sve, to i nije tako velik problem kako se čini na prvi pogled. Ako se držite ovih savjeta, bit će vam dovoljno malo više od pola sata svakoga dana kako bi kuća izgledala savršeno.

Osnovno spremanje treba napraviti svaki dan, skupiti prljavo rublje, staviti stvari na sovje mjesto i riješiti samo najveće stvari koje stvaraju najveći nered u domu - samo osnovno.

>> Odlični trikovi koji pomažu u pospremanju >>

Posuđe zna napraviti kaos u kuhinji, stoga, odmah nakon obroka operite posuđe ili ga pospremite u perilicu. Desetak minuta bit će vam dovoljno da sklonite stvari sa stola i operete glavno, lonce namočite za kasnije.

>> Čišćenje smanjuje rizik od raka dojke >>

Rublje je sljedeća stavka koja radi velike probleme, stoga nemojte primjenjivati pravilo o danu za pranje rublja u tjednu. Bolja ideja je prati svaki drugi dan jednu vrstu rublja: bijelo, crno i šareno, jer ćete tako svaki puta imati dovoljno za cijelu mašinu.

>> Moderne žene i dalje spremaju po kući. Zašto? >>

Jednako tako, svaki dan pospremite jednu prostoriju, kako vam subotnje jutro ne bi propalo u spremanju cijelog doma.

Za kraj, treba biti dosljedan i slijediti ova pravila barem dva mjeseca dok vam ne pređu u naviku, a rezultatima ćete biti i više nego zadovoljni.

14.06.2014. 18:30:00
Novi komentar
nužno
nužno