« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
STVARNO?

Pravi razlozi za glumljenje orgazma

Nekad je to samo iz vica, ali inače ...
Nekad je to samo iz vica, ali inače ... (Arhiva)
Više o

orgazam

,

ženski orgazam

,

razlozi

,

glumljenje orgazma

Orgazam s velikim O nije baš česta pojava, iako bi se muškarcima moglo učiniti da nije ni tako rijetka, kad se uzme u obzir količina vriskova i uzdaha koje ispušta njihova draga. 

Naravno, radi se o glumljenim orgazmima koji su, na žalost, puno češći od onih stvarnih, a nakon niza istraživanja na manjim grupama žena, napokon su se pojavili rezultati prilično opsežnog koje je uključilo više od 5 tisuća žena.

>> Kako prepoznati glumljeni orgazam >>

Tako je čest razlog glume altruistička prevara, jer žene glume kako bi se njihov partner bolje osjećao - na taj način pune partnera samopouzdanjem i nadaju se da će sljedeći put ipak napraviti bolji posao i stvarno ih zadovoljiti.

Strah je još jedan od razloga zbog kojeg žene glume orgazam, jer se boje da će njihov partner pomisliti da s njima nešto nije u redu kad ne mogu doživjeti orgazam.

>> Kad je u redu glumiti orgazam >>

S druge strane, ima i onih žena koje glume orgazme jer ih to jednostavno uzbuđuje i više uživaju u seksu kad glume da su stigle do vrhunca. Štoviše, to im poboljšava cijeli doživljaj seksa ...

No, najčešći je razlog prilično prozaičan - žene glume zato jer im je dosadno. Da, dragi muškarci, loše radite svoj posao u tim trenucima, ženi je dosadno, ona u minuti odglumi orgazam i može mirno na počinak ...

>> Orgazam se zapravo ne može odglumiti >>

Stoga, kad vam se sljedeći put učinilo da niste baš bili bravurozni, a ona je vrištala ... sjetite se ovog članka.

25.12.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno