« Seks
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
KAD NESTANE KONTROLE

Poznati ovisnici o seksu

Kad slava udari u glavu, novac lije kao kiša iz kabla, a mnogi gube kontrolu i okreću se raznim ovisnostima. Jedna od njih je i ona o seksu

John F. Kennedy
Više o

Michael Douglas

,

Tiger Woods

,

David Duchovny

,

ovisnost o seksu

,

John F. Kennedy

,

poznati i slavni

1. John F. Kennedy - tragično preminuli američki predsjednik bio je ovisnik o seksu u vremenu kada takav termin još nije bio poznat - tada su ih samo zvali varalicama.

2. Russell Brand - nije bilo veliko iznenađenje kada ja Brand priznao da je bivši ovisnik o seksu. Zapravo se pitamo o čemu nije bio ovisan?

3. Tiger Woods - nije znanstveno provjereno, ali pretpostavlja se da utjecaj poput slave, moći i hrpe novaca potiče razvoj seksualne ovisnosti kod muškaraca. Recentni primjer: Tiger Woods.

4. David Duchovny - kako se čini, David nije samo istraživao svoju ulogu u "Californication", kada je skakao iz kreveta u krevet. Bio je prilično ovisan.

5. Jesse James - čak ni brak sa Sandrom Bullock nije mogao smiriti ozbiljnog seksualnog ovisnika. Vidjeli smo slike starlete "Bombshell" McGee i moramo priznati kako se u njegovom slučaju radi o vrlo jakim porivima.

6. Charlie Sheen - nakon što se njegovo ime pojavilo na listi redovnih posjetioca bordela Heidi Fleiss, priznao je da je ovisan o seksu, te o eskort djevojkama u uniformama navijačica.

7. Michael Douglas - čini se kako je jedan od načina liječenja seksualne ovisnosti brak s predivnom ženom mlađom 25 godina. Njegova prva žena, ostavila ga je upravo zbog ovog problema.

8. Billy Bob Thornton - glumac je najpoznatiji kao bivši suprug Angeline Jolie i seksoholičar.

17.09.2010. 14:56:00
Novi komentar
nužno
nužno