« Ekosfera
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
RADIONICE

Poziv na radionice samogradnje kucnih kompostera i solarnih kolektora za toplu vodu!

Da bi se prijavili na neku od radionica potrebno je ispuniti vrlo kratki elektronski obrazac koji se nalazi na adresi u članku

Napravite nešto korisno
Napravite nešto korisno (Zelena akcija)
Više o

Zelena akcija

,

radionice

,

besplatne radionice

,

komposter

Od 10.1. do 12.1. u Zelenoj akciji odrzat ce se radionica samogradnje kucnih kompostera i radionica samogradnje solarnih kolektora. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave. Radionice su besplatne.

Radionica samogradnje kućnih kompostera održat će se u petak, 10. siječnja, od 18:00 do 21:00 sati

Dvodnevna radionica samogradnje kolektora za solarnu pripremu tople vode održavat će se u subotu i nedjelju, 11. i 12. siječnja od 10:00 do 18:00. Obje radionice održavaju se u prostorijama Zelene akcije, Frankopanska 1, u dvorištu.

Svakoj od radionica moći će prisustvovati maksimalno 20 sudionika. 

Rok za prijavu na radionice samogradnje kućnih kompostera je srijeda, 8. siječnja, do ponoći. Rok za prijavu na radionicu samogradnje solarnih kolektora za pripremu tople vode je četvrtak, 9 siječnja, do ponoći. 

Da bi se prijavili na neku od radionica potrebno je ispuniti vrlo kratki web-obrazac kojeg možete pronaći ovdje. Ukoliko netko nije u mogućnosti ispuniti elektronski obrazac može se prijaviti i telefonski, na broj 099 314 9694, također unutar gore navedenih rokova.


07.01.2014. 09:40:00
Novi komentar
nužno
nužno