« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
10. POZITIVAC

Pozitivan koncert - festivalska mapa i satnica koncerta

Pozitivni koncert ove će godine u dva dana napraviti pravu festivalsku atmosferu u Domu sportova, pa evo detalja

Mapa koncerta - klikni za uvećanje
Mapa koncerta - klikni za uvećanje (LAA)
Više o

satnica festivala

,

mapa festivala

,

10. Pozitivan koncert

U petak 28. i subotu 29. studenoga u zagrebačkom Domu sportova će se održati 10. Pozitivan koncert koji je na svoju okruglu obljetnicu postao dvodnevna manifestacija. Svi kupci i dobitnici festivalskih (dvodnevnih) ulaznica za Pozitivac morat će ih prvog dana održavanja, u petak 28. studenoga prije ulaska u dvoranu zamjeniti za narukvicu.

ZAMJENA FESTIVALSKIH ULAZNICA ZA NARUKVICE SAMO U PETAK

S obzirom da je Pozitivan koncert ove godine po prvi put u dvodnevnom izdanju u ponudi su bile dvodnevne festivalske ulaznice. Svi posjetitelji koncerta koji su kupili ili dobili gratis festivalsku ulaznicu morat će je, prije ulaska u Dom sportova prvog dana, zamjeniti za narukvicu.

Dobivena narukvica će služiti za ulazak u dvoranu oba dana Pozitivca i ne smije se skinuti nakon prvog dana. Sve skinute i oštećene narukvice bit će nevažeće i s njima neće biti moguć ulaz.

MJESTA ZAMJENE

Zamjena ulaznica za narukvice vršit će se samo u petak na blagajnama Velike dvorane Doma sportova označenima natpisima ZAMJENA FESTIVALSKIH ULAZNICA ZA NARUKVICE.

VRIJEME ZAMJENE

Blagajne za zamjene će biti otvorene u petak 28. studenoga od 18:00 do 01:00.

Zbog očekivane ogromne gužve zamjena započinje sat i pol prije otvaranja vrata te svim posjetiteljima preporučamo da je obave što je ranije moguće i izbjegnu gužvu na ulazu.

Navedena zamjena festivalskih ulaznica za narukvice obavljat će se samo u petak. Svi vlasnici festivalskih ulaznica koji prvi dan ne dođu na Pozitivac u subotu 29. studenoga ulaze u dvoranu s ulaznicama, bez zamjene za narukvice.

Dnevne ulaznice i za petak i za subotu također nije potrebno mijenjati za narukvice.

INFORMACIJE

Na prilazima platou Velike dvorane Doma sportova s južne (od hotela Panorama) i zapadne (od toplane) strane bit će prvi prolazi s volonterima Pozitivnog koncerta koji će usmjeravati ljude prema ulaznicama koje imaju.

ULAZI ZA ULAZNICE I NARUKVICE

Za ulaz festivalskih narukvica I ulaznica bit će otvoreno minimalno šest ulaza u dvoranu - tri s desne strane (bliže blagajnama), tri s lijeve strane platoa.

GARDEROBA

U Domu sportova bit će osigurana garderoba koja može primiti više tisuća jakni.

SATNICA 10. POZITIVNOG KONCERTA

Vrata Doma sportova bit će otvorena oba dana od 19:30.

U petak, 28. studenoga prvi će u 20:15 nastupiti Jonathan. Nakon njih na rasporedu su Elemental u 21:00, Jinx u 22:10 te TBF u 23:30 koji će u i zatvoriti program prvog dana.

U subotu, 29. studenoga prvi će na pozornicu stupiti Luxus Lord u 20:15. Kandžija i Gole žene sviraju od 21:15, Brkovi od 22:00, a deseti Pozitivan koncert zaokružiti će Dubioza kolektiv čiji početak svirke je planiran u 23:30.

Mapa koncerta

Ulaznice

Krajem prošlog tjedna rasprodane su sve festivalske ulaznice i sad se u prodaji nalaze isključivo dnevne po cijeni od 60 kn. Ukoliko ih ostane u prodaji na dan koncerta cijena će im se popeti na 70 kn.

Prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

 

Pozitivan koncert organizira LAA.

26.11.2014. 10:10:00
Novi komentar
nužno
nužno