« Film
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
DOĐITE

Povratak u budućnost party u Cekateu

Trilogija Povratak u budućnost očekuje nas sutra, 21. listopada u Centru za kulturu Trešnjevka upravo na sam datum kada u filmu legendarni Michael J. Fox dolazi u daleku budućnost 2015. godine

Povratak u budućnost party
Povratak u budućnost party (Fantastic Zagreb)
Više o

Povratak u budućnost

,

Fantastic Zagreb Classic

Fantastic Zagreb Classic najavljuje jednu od najgledanijih SF trilogija svih vremena, Povratak u budućnost! Sutrašnjom projekcijom na velikom platnu, Zagreb će uz svjetske metropole obilježiti 30 godina od premijere prvog filma, te prikazati kakav je zabavan život pun inovativnih rekvizita, davno snimana filmska uspješnica predvidjela za 2015. godinu.

Trilogija Povratak u budućnost očekuje nas sutra, 21. listopada u Centru za kulturu Trešnjevka (Park stara Trešnjevka 1) upravo na sam datum kada u filmu legendarni Michael J. Fox dolazi u daleku budućnost 2015. godine.

Popratni program u čast 30. obljetnice počinje u 18.30 sati, uz skaterski performance Wanted Crew-a, te izložbu kolekcionarskih predmeta najvećeg hrvatskog kolekcionara BTTF Marija Borkovića. Projekcija prvog nastavka na rasporedu je u 19 sati, drugi nastavak slijedi u 21.15 sati, a posljednja, treća projekcija počinje u 23.15.

Povratak u budućnost je SF komedija Roberta Zemeckisa iz 1985. s popularnim Michaelom J. Foxom i Christopherom Lloydom u glavnim ulogama. U izmišljenom gradu Hill Valley, tinejdžer Marty McFly slučajno otputuje u prošlost, točnije u 1955. godinu, u vremenskom stroju koji je izumio njegov prijatelj, znanstvenik dr. Emmett Brown. Sve što Marty napravi u 1955. utjecat će na budućnost, a ugrozit će čak i njegovu vlastitu egzistenciju.

Kada je drugi film stigao u kino dvorane 2015. je bila daleka budućnost, a redatelj je maštovito dočarao brojne inovativne uređaje koje bi i mi sada rado koristili. Glavni lik tako je u dalekoj 2015. godini letio na svom skateboardu, imao tenisice koje se vežu same od sebe, ali i brojne tada nezamislive stvari koje se danas redovno koriste u svakodnevnom životu.

Prvo izdanje Fantastic Zagreb Classica obilježit će i tematski RnB Confusion party Povratak u budućnost u popularnom Johannu Francku u subotu 24.10. od 23h, a očekuje nas vrhunska zabava uz brojna iznenađenja! Ulaznica s projekcije trilogije svim fanovima filma osigurava besplatno piće dobrodošlice.

S obzirom na ograničen broj mjesta, svoje ulaznice za Povratak u budućnost možete rezervirati na info@fantastic-zagreb.com. Rezervacije se poništavaju 30 minuta prije početka prve projekcije.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu Trešnjevka, dva sata prije početka projekcije, po cijeni od 27 kuna za jedan film. Cijena ulaznice za dvije projekcije je 50 kuna, a uživanje u trećoj projekciji Fantastic Classic vam poklanja.

20.10.2015. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno