« Žene
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
EHH ...

Potpuno predvidljivi muški odgovori

Dragi čitatelji, vjerojatno mislite da ste jedinstveni ... jeste, naravno, nema druge osobe na svijetu koja je potpuno jednaka kao vi, no vaši odgovori ... e, to je već druga priča

Pssst!! :)
Pssst!! :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

muškarci

,

odgovori

,

predvidljivost

Muškarci su jednostavno prilično predvidljivi, i to iz očekivanog razloga - lijenost je to što im ne dozvoljava da se posvete smišljanju odgovora, već lupaju iste stvari bez prestanka.

Mislite da pretjerujemo? Ne baš ... recimo, na vaše pitanje kako izgledate obično će vam doletjeti isti odgovor - odlično. I to je to, vama bi bilo draže da čujete više detalja, no muškarcima su detalji nepoznata stvar, samo općenitosti dolaze u obzir.

>> Kada muškarci idu ženama na živce >>

No, uz taj pohvalni dio obavezno slijedi i nastavak - jesi li više spremna, kasnimo. To ne mora biti istina, naravno, no njemu je dosadno sjediti obučen za izlazak i čekati.

Pitajte dragog kad vam je zadnji put rekao da vas voli odgovoriti - odgovor će u 99 posto slučajeva biti - jučer. Da, vjerojatno jest, i ne smatra da to mora govoriti svakog dana, iako bi draga bila puno sretnija da je tako. 

>> Kako promijeniti ponašanje muškarca >>

Za kraj, nešto što je svaka žena doživjela - negiranje da mu je pogled pobjegao na lijepu ženu u prolazu ste sigurno čuli dovoljno puta u životu, a zadnji najčešći odgovor je ujedno i onaj koji žene možda i najviše izluđuje - ne mislim ni na što ...

To se događa kad ga pitate na što misli, jer ste primjetili da je odlutao ... a njemu se jednostavno ne da objašnjavati.

15.02.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno