« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
LOOL

Posao iz snova ako volite - masturbirati

LoveWoo, britanska trgovina igračaka za odrasle u lovu je na zaposlenika koji bi profesionalno "ocjenjivao" igračke za seks

Masturbirajte za lovu
Masturbirajte za lovu (Arhiva)
Više o

posao

,

seks igračke

,

masturbiranje

,

LoveWoo

Masturbiranje na poslu nije baš preporučljivo (jer vas mogu uloviti), no kako znanstvenici tvrde da je to zdravo, nije ni čudo da se dosta ljudi upustilo u igranje tijekom radnog vremena - a možda su to upravo najbolji kandidati za stalan posao masturbatora?

Naime, LoveWoo, britanska trgovina igračaka za odrasle u lovu je na zaposlenika koji bi profesionalno "ocjenjivao" igračke za seks. Riječ je o punom radnom vremenu s 225.000 kuna godišnjom plaćom, privatnim zdravstvenim osiguranjem, godišnjim odmorom i - popustom na članstvo u teretani, piše Independent.

Sretni kandidat koji će dobiti posao bit će zadužen za igračke, donje rublje i igrice.

"Igračaka za seks ima od jednostavnih do "rizičnih" te kao odgovorni prodavatelji velikog asortimana osjećamo da je potrebno imati dobro razumijevanje svih proizvoda kako bismo mogli dobro informirati kupce", rekao je glasnogovornik trgovine za BBC.

Nedavno istraživanje pokazalo je da se 40 posto ispitanih (muškarci i žene) samozadovoljava na poslu.

"Masturbiranje na poslu iz dosade ili kao "bijeg" podiže koncentraciju na posao", komentirao je psiholog Mark Sergeant sa sveučilišta Nottingham Trent.

24.08.2017. 21:29:00
Novi komentar
nužno
nužno