« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
KRVAVI MJESEC

Pomrčina Mjeseca i utjecaj na horoskop

Sjajan fenomen koji, na žalost, nećemo moći vidjeti u našim krajevima imat će utjecaja i na horoskop

Krvavi Mjesec donosi probleme
Krvavi Mjesec donosi probleme (Arhiva)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

utjecaj

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

pomrčina Mjeseca

Pomrčina Mjeseca koja se odigrava danas, 15. travnja nije vidljiva iz naših krajeva, no ovaj rijedak fenomen kad zbog specifičnog položaja Sunca i Mjeseca naš satelit dobiva crveni odsjaj, a ujedno je i potpuna pomrčina imat će utjecaj na horoskop, a evo i kakav:

Ovan se mora pritajiti i zavezati jezik u čvor, najbolje bi bilo izbjegavati bilo kakav konflikt jer će eksplozivna naravn biti na velikoj kušnji

Bik se mora pomiriti s problemima na poslu i lošom komunikacijom s kolegama, jer je jednostavno takav dan kad bi se vrlo rado pokrili jastukom po glavi.

Blizanci mogu imati kratkoročnih problema s nocem, dok će roditelji rođeni u ovom znaku imati puno manje razumijevanja za ideje svog potomstva

Rak će popustiti nervozi koju šire svi oko njega, pa će doći do svađa s ukućanima koje će uzrokovati neplaćeni računi

Lav će s nekim osobama morati promijenit način komunikacije, a neki će se iznenada naći na putu. 

Djevica može biti zadovoljna jer može očekivati novčani dobitak na koji nije računala, no ipak treba oprezno s financijama.

Vaga ovakvu konstelaciju može najbolje iskoristiti za promjenu neke sheme ponašanja koja se pokazala neučinkovitom i pogrešnom.

Škorpion će, na svoju veliku žalost, imati tešku noć punu nervoze i loših snova, stoga, družite se malo s dragim ljudima i šetajte kako biste provjetrili glavu. 

Strijelac će se naći u neočekivanim problemima s nekim ljudima, što će negativno utjecati na već napravljene planove koji su na putu realizacije.

Jarac može očekivati dodatne probleme na poslu, a kako je i inače dovoljno opterećen, može doći do neželjenih grešaka, stoga, sve provjerite dva puta.

Vodenjak ne bi trebalo pokušavati učiti jer neće ići ni uz najbolju volju, a posebno treba izbjegavati bilo kakvu administraciju.

Ribe očekuje nervoza zbog novca, a posebno treba paziti na povišenu razinu stresa koja može natjerati ovaj, inače miran, znak na nepromišljene poteze i izjave

15.04.2014. 13:01:00
Novi komentar
nužno
nužno